Gericht cameratoezicht in De Ronde Venen


Geplaatst op: 5 juni 2007
De Ronde Venen krijgt gericht cameratoezicht in het centrum van Mijdrecht waar met enige regelmaat misdragingen of ongeregeldheden voorkomen. Dit heeft de gemeenteraad in haar raadsvergadering van donderdag 31 mei besloten.

De registraties van de camera worden op een centraal punt van de Politie Regio Utrecht in Utrecht bekeken. De gemeente De Ronde Venen sluit hiermee aan op veiligheidsontwikkelingen in binnen- en buitenland, waar gericht cameratoezicht en centrale monitoring hun vruchten al hebben afgeworpen. De camera’s zullen medio oktober 2007 geplaatst worden in het centrum van Mijdrecht. Het gaat om 13 camera’s in totaal. De camera’s zijn 360 graden draaibaar en ook kantel- en inzoombaar. De ca-mera’s zijn dusdanig uitgerust dat niet in woningen kan worden gekeken. De privacy van omwonenden in hun woning is dus gewaarborgd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gericht cameratoezicht in De Ronde Venen

De Ronde Venen krijgt gericht cameratoezicht in het centrum van Mijdrecht waar met enige regelmaat misdragingen of ongeregeldheden voorkomen. Dit heeft de gemeenteraad in haar raadsvergadering van donderdag 31 mei besloten. De registraties van de camera worden op een centraal punt van de Politie Regio Utrecht in Utrecht bekeken. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: