001 -Family

Verontruste bewoners rond de Driehoek zetten website op: www.de3hoek.com


Geplaatst op: 5 juni 2007
Enkele verontruste bewoners hebben het initiatief genomen om een website te bouwen over de Driehoek. Op de website komt alle informatie die beschikbaar is en worden de bewoners geïnformeerd over de initiatieven die ze kunnen nemen. Daarnaast komt er een forum. Hier kunnen de mensen hun zorgen uiten en suggesties doen.

De Driehoek is het gebied tussen de Herenweg, Wilnisse Zijweg in Wilnis en het Industriegebied in Mijdrecht wat door de gemeente is aangewezen als nieuwe plek voor de sportvelden van o.a. Argon en CSW.

De bewoners voelen zich overvallen door de voortvarendheid van de gemeente. Ze hebben het gevoel dat het al een gelopen race is en willen zo proberen de krachten te bundelen.

Komende maandag is de commissievergadering Ruimte, hier zullen bewoners spreekrecht vragen om aan de commissie duidelijk te maken dat ze het niet eens is met de plannen van de gemeente. Ook zijn de bewoners niet tevreden met de beantwoording van de vraag waarom Marickenland geen alternatief zou kunnen zijn voor de Driehoek.

www.de3hoek.com

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verontruste bewoners rond de Driehoek zetten website op: www.de3hoek.com

Enkele verontruste bewoners hebben het initiatief genomen om een website te bouwen over de Driehoek. Op de website komt alle informatie die beschikbaar is en worden de bewoners geïnformeerd over de initiatieven die ze kunnen nemen. Daarnaast komt er een forum. Hier kunnen de mensen hun zorgen uiten en suggesties … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: