001 - Bader

Sport –en beweegwijzer 2007-2008 verschijnt na de zomer


Geplaatst op: 4 juni 2007
De nieuwe editie van de Sport- en Beweegwijzer verschijnt in september. In de Sport –en beweegwijzer staan de sportverenigingen en sportaccommodaties binnen De Ronde Venen vermeld. Ook is een overzicht opgenomen van alle activiteiten speciaal voor 55-plussers.

In De Ronde Venen zijn veel mogelijkheden om te sporten en bewegen. Er zijn verenigingen voor jong en oud, voor topsporters en mensen met een bewegingsbeperking. Al deze verenigingen en andere sportaanbieders staan in de sport- en beweegwijzer.

Aanmelden
Wanneer verenigingen geen brief hebben ontvangen om zich aan te melden voor de sport- en beweegwijzer, dan kunnen zij zich alsnog opgeven door het formulier op de website www.sportinderondevenen.nl in te vullen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sport –en beweegwijzer 2007-2008 verschijnt na de zomer

De nieuwe editie van de Sport- en Beweegwijzer verschijnt in september. In de Sport –en beweegwijzer staan de sportverenigingen en sportaccommodaties binnen De Ronde Venen vermeld. Ook is een overzicht opgenomen van alle activiteiten speciaal voor 55-plussers. In De Ronde Venen zijn veel mogelijkheden om te sporten en bewegen. Er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: