001 -Family

BvCM wint Ronde Venen Cup


Geplaatst op: 4 juni 2007
BvCM heeft dit jaar De Ronde Venen Cup gewonnen. De finale ging dit jaar tussen Bouwbedrijf Midreth (meervoudig winnaar van "De Ronde Venen Cup" in de voorgaande edities) en BvCM Tailormade Credit Management. Na een gelijkopgaande wedstrijd was het BvCM die aan het langste eind trok en de finale met 2-1 wist te winnen. Titelverdediger Verweij Printing won de strijd van SC Johnson om de derde en vierde plaats. Andere deelnemers waren de Protestantse Kerk Mijdrecht, Meeùs, Fortis Bank/Fortis Lease, Kringkoop winkel, Klap-Des Bouvrie & Bredius / Veerhuis Bouw, Van Walraven, Auto Berkelaar / G. Brouwer &Zn en Rabobank Veenstromen.

Het bedrijvenvoetbaltoernooi wordt jaarlijks georganiseerd door Rotary Mijdrecht en SV Argon.

Opbrengst 35.000 euro
Het bedrijvenvoetbaltoernooi heeft dit jaar het recordbedrag van 35.000,= euro opgebracht voor goede doelen, bijeengebracht door de sponsors van de teams en de vele subsponsors. Dit jaar zijn dat de verwendag voor moeders van kinderen met een handicap, het kerstdiner van De Cirkel (een sociëteit voor volwassenen met een verstandelijke beperking), een weeshuis in India, een onderwijsproject in Kenia (Wajir) en de Stichting Roki die zich inzet voor wees- en zigeunerkinderen in Roemenië. De helft van de opbrengst gaat naar Argon voor de bouw van nieuwe kleedruimtes.

Familiedag
Ook dit jaar was het toernooi weer een echte familiedag. Het mooie weer, de leuke voetbalwedstrijden, de spelletjes, het springkussen en de muziek lokten velen naar het sportterrein. Voor het penaltyschieten voor kinderen werden drie gouden medailles uitgereikt in verschillende leeftijdscategorieën. Winnaars waren Hugo Schouten (5 jaar), Kevin Könst (9 jaar) en Elroy Baas (13 jaar). De loterij met prachtige prijzen, gratis beschikbaar gesteld voor het goede doel, leverde vele vrolijke gezichten op.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

BvCM wint Ronde Venen Cup

BvCM heeft dit jaar De Ronde Venen Cup gewonnen. De finale ging dit jaar tussen Bouwbedrijf Midreth (meervoudig winnaar van "De Ronde Venen Cup" in de voorgaande edities) en BvCM Tailormade Credit Management. Na een gelijkopgaande wedstrijd was het BvCM die aan het langste eind trok en de finale met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: