001 - Bader

Fietstochten van 50 tot 150 kilometer


Geplaatst op: 4 juni 2007
Toer Trimclub De Merel houdt op zondag 10 juni haar Pijl van Vinkeveen. Dat zijn drie fietstochten: van 50, 100 en 150 kilometer. De tochten zijn dus voor iedereen geschikt. De hardrijders die 150 kilometer willen rijden, kunnen zich uitleven. De mensen die rustig willen fietsen en van de omgeving willen genieten, hebben aan de 50 kilometer een schitterende tocht.

Al deze fietstochten zijn uitgepijld.
U kunt starten vanaf 8 uur bij Café-Bar De Paddestoel. Deelnemers aan de 50 kilometer kunnen starten tot 12 uur, aan de 100 kilometer tot 11 uur, en aan de 150 kilometer tenslotte tot 10 uur.

Leden van De Merel betalen 1,50 euro inschrijfgeld voor de 50 kilometer, en 2 euro voor de twee langere afstanden. Niet-leden betalen vanwege de verzekering een euro meer.

TTC De Merel heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. We gaan er dan ook vanuit dat zeker de racefietsers een valhelm dragen.

Vroeger was de start van de Pijl in Vinkeveen, vandaar de naam van de tocht. Omdat alle tochten nog steeds Vinkeveen aandoen, is de naam van de tocht gehandhaafd.
De route van 50 kilometer gaat via Vinkeveen, Baambrugge en Driemond naar Ankeveen. Via Vreeland en Nieuwer Ter Aa wordt weer teruggefietst naar Mijdrecht.
De route van 100 kilometer gaat de andere kant op. Eerst naar Kockengen, Harmelen en Kamerik. Daarna wordt het mooie natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen opgezocht. Via Meije en Zwammerdam gaan we naar de stempelpost in Nieuwkoop. Na de koffie wordt verder gefietst richting Alphen aan den Rijn. Via Nieuwveen en Noorden gaat het langs de Kromme Mijdrecht weer op huis aan.
Een specifieke route voor alleen de 150 kilometer is er niet. De deelnemers aan de langste afstand doen zowel de 50 als de 100 kilometer. Na hun eerste 'lus' komen zij terug bij De Paddestoel om vervolgens aan de tweede lus te beginnen.

Kortom: de fietstochten zijn voor elk wat wils. Toer Trimclub De Merel hoopt daarom op 10 juni veel fietsers te verwelkomen bij haar tochten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietstochten van 50 tot 150 kilometer

Toer Trimclub De Merel houdt op zondag 10 juni haar Pijl van Vinkeveen. Dat zijn drie fietstochten: van 50, 100 en 150 kilometer. De tochten zijn dus voor iedereen geschikt. De hardrijders die 150 kilometer willen rijden, kunnen zich uitleven. De mensen die rustig willen fietsen en van de omgeving … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: