001 - Bader

Midreth Open 2007 bij T.V. Wilnis


Geplaatst op: 4 juni 2007
Vanaf 25 juni tot en met 1 juli wordt het Midreth Open gehouden bij Tennis Vereniging Wilnis. Het voorweekend is op zaterdag 23 en zondag 24 juni.

De organisatie van het Midreth Open is ook dit jaar weer in handen van hetzelfde team. In 2006 was het Midreth Open een groot succes, zowel qua kwaliteit en aantal deelnemers als bezoekers. Voor dit jaar heeft men zich de uitdaging gesteld dit succes minimaal te evenaren.

Uiteraard staat ons culinaire team de hele week klaar om u van lekkere maaltijden te voorzien en de alom bekende feestavond staat gepland op zaterdagavond 30 juni. Schrijf je nu nog in voor het toernooi, dit kan tot en met maandag 11 juni via onze website: www.tvwilnis.nl. Graag tot gauw op het Midreth Open.

Inschrijving voor het Midreth Open bij T.V. Wilnis kan nog t/m 11 juni !

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Midreth Open 2007 bij T.V. Wilnis

Vanaf 25 juni tot en met 1 juli wordt het Midreth Open gehouden bij Tennis Vereniging Wilnis. Het voorweekend is op zaterdag 23 en zondag 24 juni. De organisatie van het Midreth Open is ook dit jaar weer in handen van hetzelfde team. In 2006 was het Midreth Open een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: