001 -Family

Mijdrechtse Haringparty op 14 juni


Geplaatst op: 4 juni 2007
Voor de zesde achtereenvolgende keer wordt op donderdag 14 juni a.s. de traditionele Haringparty georganiseerd. Liefhebbers van de 'Hollandse Nieuwe' kunnen die dag van 18.00 tot 20.00 uur terecht bij restaurant Rendez-Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht om de zilte lekkernij te proeven.

Haring happen voor een goed doel
De jaarlijkse Haringparty is een initiatief van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis, die met de opbrengst van de Haringparty een internationaal project steunt om blindheid terug te dringen: Sight First. Door te komen haringhappen steunt men dus tegelijk een goed doel.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk; haringbonnen zijn te koop bij de ingang. Kom dus op 14 juni naar Rendez-Vous en hap een harinkje mee!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechtse Haringparty op 14 juni

Voor de zesde achtereenvolgende keer wordt op donderdag 14 juni a.s. de traditionele Haringparty georganiseerd. Liefhebbers van de 'Hollandse Nieuwe' kunnen die dag van 18.00 tot 20.00 uur terecht bij restaurant Rendez-Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht om de zilte lekkernij te proeven. Haring happen voor een goed doelDe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: