001 -Family

Atlantis F2 ongeslagen kampioen


Geplaatst op: 4 juni 2007
De F2 van Korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht is vorige week uitbundig gehuldigd met bloemen en een medaille, omdat het team na zes gewonnen wedstrijden ongeslagen kampioen is geworden. Ook het vorige veldseizoen hadden de jonge spelers al als kampioen afgesloten.

De eerste wedstrijd van de onlangs afgesloten competitie is gespeeld tegen ESDO F1. De F2-spelertjes van Atlantis waren na de zaalwedstrijden weer helemaal klaar om er tegen aan te gaan. Ze waren gebrand op een overwinning en ze gingen flitsend en fel van start. Dit werkte erg goed en de kinderen wonnen deze wedstrijd met 10-1.

Na deze goede start van het nieuwe seizoen ging het team hard trainen voor de tweede wedstrijd, deze was tegen EKVA F1. Dit duel was een uitwedstrijd met een vervangende coach, want de vaste trainers/coaches Natasja Korver en Alex van Senten konden niet mee. Ook onder deze omstandigheden speelden de kinderen prima, want deze wedstrijd wonnen ze met 4-10.

De week daarna speelde Atlantis tegen Tempo. Daar zag het team wat tegen op, doordat het in de zaal van deze tegenstander had verloren, maar toch gingen de spelers voor een overwinning. En dat lukte, Atlantis won met 5-2.

De volgende wedstrijd speelde de Mijdrechtse F2 meteen weer tegen Tempo. Omdat niet alle eigen spelers aanwezig waren, werd er gespeeld met twee invallers, en ook deze wedstrijd liep uit op winst: de eindstand werd 5-12. Op dit moment wisten de coaches al dat het team kampioen zou worden, maar dat hielden ze nog even geheim voor de kinderen.

De week daarna werd opnieuw gespeeld tegen de eerste tegenstander van dit seizoen: ESDO F1. Trainers/coaches Alex en Natasja konden weer niet mee, en gelukkig was vervangende coach Ans ook deze keer weer bereid om mee te gaan. Opnieuw pakte dit goed uit, want er werd weer gewonnen (3-8). Het kampioenschap kon het Atlantisteam niet meer worden ontnomen!

Er moest nog één wedstrijd worden gespeeld, thuis tegen EKVA. Doordat al bekend was dat aansluitend de kampioenshuldiging zou plaatsvinden, waren de spelertjes behoorlijk zenuwachtig. Er kwamen veel supporters, want alle opa’s, oma’s en vele andere familieleden van de kinderen kwamen kijken. Na aanvang van de wedstrijd werd het al snel 1-0, 2-0 en 3-0. Door de zenuwen was het team niet 100% alert, dus het werd 3-1. Al snel daarna scoorde Atlantis 4-1. De tegenstanders waren ook nog goed actief, dus zij scoorden de 4-2. Atlantis ging de rust in met een score van 5-3. Na een leuke peptalk gingen de spelers voor de laatste helft weer gemotiveerd het veld in. Al gauw werd het 6-3,7-3, 8-3 en 9-3. Toch scoorden de tegenstanders ook nog een keer en werd het 9-4. In een van de laatste minuten werd er nog 10-4 gescoord. De scheidsrechter floot af en de kinderen van Atlantis F2 mogen zich ongeslagen kampioen noemen!

Op het balkon van het clubgebouw aan de Hoofdweg in Mijdrecht vond de huldiging plaats en de trainers trakteerden de spelertjes Giny Stam, Sander van Diemen , Yara van Es, Puck Janssen en Leonie Kruiswijk op een lekker stuk taart.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis F2 ongeslagen kampioen

De F2 van Korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht is vorige week uitbundig gehuldigd met bloemen en een medaille, omdat het team na zes gewonnen wedstrijden ongeslagen kampioen is geworden. Ook het vorige veldseizoen hadden de jonge spelers al als kampioen afgesloten. De eerste wedstrijd van de onlangs afgesloten competitie is gespeeld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: