001 - Bader

Van Kouwen benoemd tot Club Excellence-lid bij Opel


Geplaatst op: 1 juni 2007
Mijdrecht – De Van Kouwen Groep, Opel-dealer voor De Ronde Venen, Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam heeft onlangs een belangrijke onderscheiding ontvangen van General Motors Nederland B.V. Van Kouwen kwalificeerde zich namelijk voor het Opel Club Excellence lidmaatschap. Voor dit lidmaatschap komen alleen de best presterende Opel-dealers in aanmerking.

Club Excellence is een prestigieuze verkiezing van Opel, waarbij de landelijke Opel-dealers strijden om het Club Excellence-lidmaatschap. Tijdens de campagne worden de dealers gedurende een jaar beoordeeld op hun verkoopprestaties ten aanzien van particuliere en zakelijke Opel-klanten. Daarnaast moet men voldoen aan diverse aanvullende kwalificatie-eisen, waaronder een bovengemiddelde score met betrekking tot klantentevredenheid en een uitstekende score ten aanzien van de naleving van de normen en richtlijnen van Opel.

Van Kouwen behoorde in 2007 tot één van de twintig dealers die de hoogste score behaalden. Theo van Kouwen, algemeen directeur van de Van Kouwen Groep: “Voor ons is het lidmaatschap van Club Excellence een erkenning van General Motors Nederland voor onze inspanningen binnen de Opel-organisatie. Een zeer select aantal Opel-dealers mag zich Club Excellence Ambassadeur noemen en deze titel stimuleert ons natuurlijk enorm om het komende jaar nóg beter te presteren.”

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Kouwen benoemd tot Club Excellence-lid bij Opel

Mijdrecht – De Van Kouwen Groep, Opel-dealer voor De Ronde Venen, Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam heeft onlangs een belangrijke onderscheiding ontvangen van General Motors Nederland B.V. Van Kouwen kwalificeerde zich namelijk voor het Opel Club Excellence lidmaatschap. Voor dit lidmaatschap komen alleen de best presterende Opel-dealers in aanmerking. Club Excellence … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: