001 -Family

1e open jeugd tennistoernooi in Vinkeveen


Geplaatst op: 31 mei 2007
Tennisvereniging VLTV uit Vinkeveen (sportpark ‘de molmhoek’) organiseert van zaterdag 14 juli t/m vrijdag 20 juli voor de 1e keer een open jeugdtoernooi.

Naast het spelen van de spannende wedstrijden zal de organisatie, met als wedstrijdleider Youri Mayer, een aantal leuke activiteiten organiseren, met als hoogtepunt een PS2 game competitie met mobiele telefoons als prijzen. Maar de belangrijkste dag zal uiteraard vrijdag 20 juli zijn, want dan zullen de finales van het toernooi gespeeld gaan worden. Jeugdleden die lid zijn bij een tennisvereniging (maakt niet uit van welke vereniging), kunnen zich inschrijven voor maximaal twee onderdelen. De categorieën zijn: t/m 10 jaar, t/m 12 jaar, t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. Inschrijfgeld enkel: € 8,- p.p., dubbel: € 7,- p.p. Wees er tijdig bij, want de inschrijving sluit op 21 juni a.s.!

Inschrijven en meer informatie: www.vltv.nl of 0297-262153 (Michelle)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

1e open jeugd tennistoernooi in Vinkeveen

Tennisvereniging VLTV uit Vinkeveen (sportpark ‘de molmhoek’) organiseert van zaterdag 14 juli t/m vrijdag 20 juli voor de 1e keer een open jeugdtoernooi. Naast het spelen van de spannende wedstrijden zal de organisatie, met als wedstrijdleider Youri Mayer, een aantal leuke activiteiten organiseren, met als hoogtepunt een PS2 game competitie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: