001 - Bader

Kom jij 11 juni ook speeddaten met je nieuwe baas?


Geplaatst op: 31 mei 2007
Heb jij ook geen zin om iedere dag uren in de file te staan op weg naar je werk? Niet 5 keer hoeven overstappen voor je op je stageplek bent? Doe dan mee aan de lokale Inhousedag en/of Speeddate avond op maandag 11 juni 2007 en vind een stageplek of baan op fietsafstand!

Op 11 juni biedt de Jongerenraad van Rabobank Veenstromen je tijdens de Inhousedag de kans een kijkje te nemen bij interessante bedrijven in De Ronde Venen en Kockengen. Dezelfde avond heb je de mogelijkheid mee te doen aan een Speeddate-sessie met bedrijven uit de omgeving. Tijdens deze sessies kun je kennismaken met deze bedrijven en gezamenlijk ontdekken of een match op het gebied van een stageplek of baan te maken is. Alle deelnemende bedrijven hebben interessante stages en startersfuncties te bieden!

Iedereen tussen de 18 en 30 woonachtig in De Ronde Venen of Kockengen kan zich voor dit event aanmelden en gratis deelnemen! Ook is het mogelijk je alleen voor de Inhousedag of alleen voor het Speeddaten aan te melden, maar het is zeker aan te raden de hele dag te volgen.

www.rabospeeddaten.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom jij 11 juni ook speeddaten met je nieuwe baas?

Heb jij ook geen zin om iedere dag uren in de file te staan op weg naar je werk? Niet 5 keer hoeven overstappen voor je op je stageplek bent? Doe dan mee aan de lokale Inhousedag en/of Speeddate avond op maandag 11 juni 2007 en vind een stageplek of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: