001 -Family

Rotaract overhandigt cheque t.w.v. € 2.500,- aan Stichting Meer Armslag


Geplaatst op: 30 mei 2007
Rotaract Club Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn (AMU) is een club voor actieve en ondernemende jongeren uit de regio Amstelland en De Ronde Venen. Regelmatig nemen zij het initiatief om geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengst van de traditionele paaseierenverkoop is dit jaar ten goede gekomen aan Stichting Meer Armslag.

Voor de paasactie 2007 heeft de club ruim 600 kilo paaseieren ingekocht. Gelukkig was de directie van Bunnik Vriesea’s bereid om de chocoladeberg op te slaan tot de start van de verkoop. Naast familie, vrienden en sponsors van de clubleden, konden ook de bezoekers van Toon Kuipers BV in De Kwakel en Karwei in Mijdrecht deze lekkernij bemachtigen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het goede doel. De paaseieren vlogen de deur uit!

De opbrengst van de paaseierenactie gaat naar Stichting Meer Armslag. Deze stichting biedt financiële steun aan wedstrijdzwemmers met een beperking, die in clubverband zwemmen bij Zwemvereniging Oceanus in Aalsmeer. Eén van de zwemsters die gesteund wordt is de 14-jarige Lisa den Braber. Op jonge leeftijd is zij haar onderbenen kwijtgeraakt en ze heeft een beperkte hand- en armfunctie. Zwemmen in de gehandicaptengroep van Oceanus doet ze met enorm veel plezier. “Ik heb een doel: IK WIL HEEL GRAAG NAAR DE PARALYMPICS!” aldus Lisa. Voor Lisa en collega zwemster Mirjam de Koning-Peper wordt deze droom misschien werkelijkheid, want dankzij de steun van Stichting Meer Armslag hebben zij hun prestaties verbeterd en maken ze kans op deelname aan de Paralympics in China!

Op 10 mei overhandigde Astrid Hoffscholte uit Aalsmeer namens Rotaract Club AMU de cheque ter waarde van € 2.500,-. Van dit geld worden onder andere kostbare wedstrijdbadpakken aangeschaft en is vervoer naar de wedstrijden mogelijk. “Wij zijn erg blij dat we op deze manier bijdragen aan de mogelijkheden voor de zwemmers om hun sport zo goed mogelijk te beoefenen. We willen iedereen, maar in het bijzonder Toon Kuipers BV, Bunnik Vriesea’s en Karwei Mijdrecht, bedanken voor hun bijdrage aan het succes van deze actie.”

Rotaract Club AMU is voornemens om volgend jaar weer paaseieren te verkopen voor het goede doel en is daarvoor altijd op zoek naar nieuwe verkooppunten en kopers! Meer informatie over de paasactie en Rotaract Club AMU vindt u op www.rotaractAMU.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rotaract overhandigt cheque t.w.v. € 2.500,- aan Stichting Meer Armslag

Rotaract Club Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn (AMU) is een club voor actieve en ondernemende jongeren uit de regio Amstelland en De Ronde Venen. Regelmatig nemen zij het initiatief om geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengst van de traditionele paaseierenverkoop is dit jaar ten goede gekomen aan Stichting Meer Armslag. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: