001 -Family

Gymnastiekrooster schooljaar 2007-2008


Geplaatst op: 30 mei 2007
Jaarlijks wordt door burgemeester en wethouders, op grond van de Wet op het primair onderwijs (WPO), voor het komende schooljaar een voorstel tot inroostering vastgesteld van het onderwijsgebruik door scholen voor basisonderwijs van de gymnastiekruimten in de gemeente.

De basis voor het opstellen van dit rooster is het aantal klokuren gymnastiek waar de basisscholen op grond van het aantal op de school ingeschreven leerlingen recht op hebben. De scholen maken kenbaar in welke sportaccommodatie het gymnastiekgebruik gewenst is. Bij het opstellen van het rooster wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de school in relatie tot de afstand van de school tot de gymzaal en de capaciteit van de zaal.

In onderstaand overzicht staat het aantal klokuren per basisschool waar de school op de wettelijke teldatum van 1 oktober recht op heeft verdeeld over de sportaccommodaties in de gemeente:


22,50 uur in sporthal "De Eendracht",
23,50 uur in gymnastiekzaal "De Brug",
26,00 uur in sporthal "De Phoenix",
4,50 uur in gymnastiekzaal "De Springbok",
33,00 uur in sporthal "De Willistee",
37,50 uur in sporthal "De Boei".

De particuliere sportaccommodaties krijgen een onderwijsvergoeding gymnastiek voor het gebruik van de gymnastiekruimten door de basisscholen. De omvang van deze vergoeding is afhankelijk van het aantal klokurengebruik van de gymnastiekruimten in deze particuliere sportaccommodaties door de basisscholen. Omdat het aantal uren gebruik in het schooljaar 2007–2008 niet veel afwijkt van de vorige jaren heeft dit geen financiële gevolgen voor de begroting van de gemeente.

In de vergadering van 29 mei 2007 heeft het college het gymnastierooster voor het schooljaar 2007-2008 vastgesteld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gymnastiekrooster schooljaar 2007-2008

Jaarlijks wordt door burgemeester en wethouders, op grond van de Wet op het primair onderwijs (WPO), voor het komende schooljaar een voorstel tot inroostering vastgesteld van het onderwijsgebruik door scholen voor basisonderwijs van de gymnastiekruimten in de gemeente. De basis voor het opstellen van dit rooster is het aantal klokuren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: