001 -Family

Renault Formule 1 auto in Mijdrecht


Geplaatst op: 29 mei 2007
De ING Bank Mijdrecht haalt op woensdag 6 juni a.s. (tijdens de braderie van de HVM) de ING Renault F1 auto naar Mijdrecht. Sinds 2007 is ING hoofdsponsor van het Formule 1 raceteam van Renault. Met de rijders van dit jaar Fisichella en Kovalianen probeert het team langzaam aan de weg terug naar het podium te vinden.

Maar komende woensdag is de Renault te bewonderen op het Haitsmaplein ter hoogte van de ING bank te Mijdrecht. Dichterbij kan je niet bij een Formule 1 auto komen. De ING Bank heeft een geselecteerde groep mensen uitgenodigd om hun gast te zijn en om exclusief met de auto op de foto te mogen of om een stukje te rijden in de simulator. Maar natuurlijk kan iedereen op een paar meter van de de auto komen. Een auto die normaal alleen op televisie te zien is.

Dus als je de auto van dichtbij wilt komen bekijken, dan kan dat op woensdagmiddag van 13.00 uur ’s middags tot 21.00 uur ’s avonds in Mijdrecht. En een fotootje is natuurlijk snel geschoten. Of je doet mee aan de prijsvraag of de tekenwedstrijd en misschien win je wel één van de mooie prijzen.

Aanstaande maandag zullen er op de basisscholen in Mijdrecht tekeningen uitgedeeld worden en kan je meedingen naar een mooie kadobon van “Blik-op-Hout”. Ook kan je op de braderie een prijsvraag invullen en een mooie zonnebril winnen van “vd Zwaard Optiek” of een van de andere mooie prijzen.

Tot ziens op 6 juni a.s. op de braderie in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Renault Formule 1 auto in Mijdrecht

De ING Bank Mijdrecht haalt op woensdag 6 juni a.s. (tijdens de braderie van de HVM) de ING Renault F1 auto naar Mijdrecht. Sinds 2007 is ING hoofdsponsor van het Formule 1 raceteam van Renault. Met de rijders van dit jaar Fisichella en Kovalianen probeert het team langzaam aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: