001 - Bader

Eliboe groep Vinkeveen


Geplaatst op: 29 mei 2007
Het afgelopen pinksterweekend was het weer zo ver, terwijl de explorers zich dienstbaar maakten op het Ajoc festival, zijn de scouts op kamp gegaan naar Zandvoort.

Vrijdagmiddag gingen ze op pad richting Zandvoort. In Zandvoort aangekomen bleek het scouting kampeer- terrein aanzienlijk groter dan gedacht, en er moest een flink eind worden gelopen voor het kampterrein was bereikt. Hier moesten vervolgens de tenten en de keuken opgezet worden, voor er gegeten kon worden. Hierna was er nog een gezellig samenzijn en al gauw werd het stikke donker, en werd de slaapzak opgezocht. De volgende dagen zijn gevuld met: naar het strand gaan, zelf zwemmen (echte die-hearts) en diverse spelen. Zondagmiddag werden ze weer opgehaald, en wat waren ze rustig. Moe, maar voldaan ging het spul weer naar huis. Nog wel even de tenten uithangen in het club gebouw, want echt droog hadden ze het niet gehouden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eliboe groep Vinkeveen

Het afgelopen pinksterweekend was het weer zo ver, terwijl de explorers zich dienstbaar maakten op het Ajoc festival, zijn de scouts op kamp gegaan naar Zandvoort. Vrijdagmiddag gingen ze op pad richting Zandvoort. In Zandvoort aangekomen bleek het scouting kampeer- terrein aanzienlijk groter dan gedacht, en er moest een flink … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: