001 -Family

Open Dag naturistenterreinen Waverveen


Geplaatst op: 29 mei 2007
Op zondag 3 juni organiseren de naturistenterreinen wereldwijd een open dag, om geïnteresseerden op een informele manier kennis te laten maken met het georganiseerde naturisme. Ook in Nederland is er deze mogelijkheid.

Naturistenvereniging de Haagse Lichtbond met een prachtig terrein “de Wilgenborgh” in Waverveen (gemeente de Ronde Venen) nodigt een ieder die nu eens precies wil weten wat naturisme inhoudt uit om dan een bezoek te brengen. Belangstellenden zijn van harte welkom. Na de ontvangst volgt een rondleiding over het terrein en krijgen mensen uitleg over het ontstaan van de vereniging en het terrein. Ook wordt verteld hoe de vereniging haar spreekwoordelijke broek ophoudt! Daarna is een ieder vrij te genieten van het zwembad en de gezelligheid.

Zondag 3 juni as. vanaf 11.00 uur op de Proostdijerdwarsweg 12, 3646 AM Waverveen.
www.haagselichtbond.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Dag naturistenterreinen Waverveen

Op zondag 3 juni organiseren de naturistenterreinen wereldwijd een open dag, om geïnteresseerden op een informele manier kennis te laten maken met het georganiseerde naturisme. Ook in Nederland is er deze mogelijkheid.Naturistenvereniging de Haagse Lichtbond met een prachtig terrein “de Wilgenborgh” in Waverveen (gemeente de Ronde Venen) nodigt een ieder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: