001 -Family

V.I.O.S. Open 2007


Geplaatst op: 29 mei 2007
Mijdrecht - Muziekvereniging V.I.O.S. uit Mijdrecht is op zoek naar nieuwe leden. Daarom en omdat optreden ze in het bloed zit, zal V.I.O.S. op zaterdag 2 juni op het Raadhuisplein in Mijdrecht zijn jaarlijkse promotieactie houden. En dit jaar moet je er vroeg bij zijn. Van 10:30 tot 12:00 uur zullen de verschillende afdelingen laten zien en horen wat ze in huis hebben.

Behalve de showband zullen vooral ook de allerkleinsten van de vereniging optreden. De leerlingmajorettes en de minirettes zullen hun baton meerdere malen ronddraaien.

Wat ook zeer zeker toekomst heeft zijn de aankomend blazers en slagwerkers. Zij vormen gezamenlijk het opleidingsorkest. Onder leiding van Dieuwke Kloppenburg zal dit orkest diverse nummers ten gehore brengen.

Ben je nou 8 jaar of ouder en je denkt: “hé, V.I.O.S. is misschien wat voor mij?” Kom dan zeker zaterdag 2 juni kijken. Ook als je ouder bent ben je van harte welkom bij de vereniging. Opleidingen worden door V.I.O.S. zelf verzorgd, en ook een instrument wordt voor je klaar gezet. Als klap op de vuurpijl krijg je van ons 4 proeflessen. Dé manier om eens te ervaren of V.I.O.S. echt iets voor je is.

Ben je nou nog geen 8 jaar. Maar wil je wel toch graag muziek komen maken bij V.I.O.S. Dat kan!!! Je kunt vanaf 6 jaar beginnen met een leuke blokfluitopleiding. Voor je het weet speel je in de blokfluitgroep van Renate Groen de “noten” van de hemel.

DORST is het dweilorkest van V.I.O.S. Ook DORST kan ervaren muzikanten gebruiken. Het streven is om van dit orkest een 20-kopige band te maken dat op festivals de prijzen in de wacht sleept. Maar gezelligheid staat natuurlijk voorop, anders was er natuurlijk niet voor de naam DORST gekozen. Voor meer informatie kun je terecht op hun eigen website: www.dweilorkest-dorst.nl.

V.I.O.S. is meer dan alleen muziek maken. Regelmatig worden er leuke activiteiten voor de hele familie georganiseerd. Zo is er de gezelligheidsdag waar ook opa’s en oma’s, ouders, broers en zussen van harte welkom zijn. Er zijn jeugdmiddagen met Kerst en Pasen waarbij vriendjes en vriendinnetjes ook van harte welkom zijn. Of wat dacht je van een Karaoke avond of een zomerfeest? Dus niet alleen muziek voert de “boventoon”.

Voor informatie over V.I.O.S. kunt u dag en nacht terecht op de website: www.vios-midreth.nl. Ook kunt u natuurlijk bellen met onze opleidingscoördinator, Jacqueline Helling, telefoon 0297-272870.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

V.I.O.S. Open 2007

Mijdrecht - Muziekvereniging V.I.O.S. uit Mijdrecht is op zoek naar nieuwe leden. Daarom en omdat optreden ze in het bloed zit, zal V.I.O.S. op zaterdag 2 juni op het Raadhuisplein in Mijdrecht zijn jaarlijkse promotieactie houden. En dit jaar moet je er vroeg bij zijn. Van 10:30 tot 12:00 uur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: