001 -Family

Politie honden en paarden ingezet bij vechtpartij Mijdrecht


Geplaatst op: 29 mei 2007
Mijdrecht - Op maandagavond 28 mei gingen twee groepjes met elkaar op de vuist.

Rond 21.50 uur reed een groepje jongelui met een limousine over een parkeerterrein aan de Oosterlandweg. Op een gegeven moment opende één van de inzittenden een portier, dat tegen de kentekenplaat en de voorbumper van een andere auto aankwam, waardoor lichte schade ontstond. Vervolgens reed de limousine weg en de andere auto reed daar achteraan.

Kort daarna kwam het tot een conflict tussen de inzittenden van beide auto’s, waarbij over en weer klappen vielen. De beveiliging seinde de politie in, waarbij door de politie drie politiehonden, enkele ruiters en meerdere agenten inzette. Het bleek dat de meeste betrokkenen redelijk in de olie waren. Nadat de partijen waren gescheiden, keerde de rust weer. Er werden geen aanhoudingen verricht. De bestuurders van de beide auto’s kwamen overeen de schade onderling te regelen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie honden en paarden ingezet bij vechtpartij Mijdrecht

Mijdrecht - Op maandagavond 28 mei gingen twee groepjes met elkaar op de vuist.Rond 21.50 uur reed een groepje jongelui met een limousine over een parkeerterrein aan de Oosterlandweg. Op een gegeven moment opende één van de inzittenden een portier, dat tegen de kentekenplaat en de voorbumper van een andere auto … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: