De Baat (3e)

Aanrijding Burgemeester Kasteleinweg (N201) - Legmeerdijk (N231) Aalsmeer


Geplaatst op: 27 mei 2007
Aalsmeer - Zondagavond omstreeks 20:15 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de N201 met de Legmeerdijk.

Vermoedelijk heeft een van de voertuigen een rood verkeerslicht genegeerd waarna de voertuigen in botsing kwamen. Een van de voertuigen is daarna over twee vluchtheuvels gereden en tot stilstand gekomen. Het andere voertuig is tot stilstand gekomen op een vluchtheuvel.

De ambulancedienst heeft de assistentie van de brandweer ingeroepen omdat de airbag's van het voertuig nog niet waren afgegaan. Dit kan een gevaarlijke situatie opleveren, omdat zij spontaan kunnen ontploffen. De brandweer heeft hiervoor een speciale hoes, die om het stuur heen gaat en zo de schade bij een eventuel afgaande airbag kan beperken.

De technische verkeersongevallendienst van politie Amsterdam-Amstelland heeft het ongeval in onderzoek. Het verkeer heeft grote hinder ondervonden van de aanrijding. In de richting van Uithoorn was geen verkeer mogelijk en het verkeer richting Hoofddorp had slechts 1 rijbaan ter beschikking. Ook is het doorgaande verkeer van de Legmeerdijk gestremd, deze moesten via de N201 richting Hoofddorp of Uithoorn.

Foto's: Jeroen van Seben

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Jeroen van Seben

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanrijding Burgemeester Kasteleinweg (N201) - Legmeerdijk (N231) Aalsmeer

Aalsmeer - Zondagavond omstreeks 20:15 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de N201 met de Legmeerdijk. Vermoedelijk heeft een van de voertuigen een rood verkeerslicht genegeerd waarna de voertuigen in botsing kwamen. Een van de voertuigen is daarna over twee vluchtheuvels gereden en tot stilstand gekomen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: