001 -Family

Ongeluk nummer 50 op roadblok Abcoude


Geplaatst op: 27 mei 2007
Abcoude - vrijdag 25 mei is er weer een aanrijding geweest op het roadblock van de doseersluis.

Het zijn niet alleen de motorrijders die de aanrijdingen veroorzaken, maar het valt op dat er dat er nu ook steeds een voertuig met buitenlands kenteken bij betrokken is. Het was nu een aanrijding het dorp uit. Alles bij elkaar heeft het erg lang geduurd, ambtenaren van de buitendienst waren niet meer aanwezig en een piketdienst is nog steeds niet ingevoerd.

Er lagen weer veel schadelijke vloeistoffen op de weg, de brandweer heeft deze opgelost en in de straatkolken gespoten en dit is weer in het oppervlakte water terecht gekomen. De tranenplaat (kan met recht een tranenplaat genoemd worden) werd er weer opgeschroefd, maar ook deze begint slijtage te vertonen. Men krijgt de plaat niet meer goed vastgeschroefd, waardoor deze klappert. Volgens de tellingen zijn er nu vijftig aanrijdingen geweest.

Hoeveel zullen er nog volgen? Ook circuleren er verhalen, dat de busmaatschappij BBA het behoorlijk zat begint te worden, gezien de grote vertragingen bij de doseersluis en het regelmatige oponthoud in de Hoogstraat. Men overweegt om de A2 te nemen. Het is te hopen, dat dit niet op waarheid berust, want dan is een groot gedeelte van Abcoude verstoken van openbaarvervoer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ROSA FM

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ongeluk nummer 50 op roadblok Abcoude

Abcoude - vrijdag 25 mei is er weer een aanrijding geweest op het roadblock van de doseersluis. Het zijn niet alleen de motorrijders die de aanrijdingen veroorzaken, maar het valt op dat er dat er nu ook steeds een voertuig met buitenlands kenteken bij betrokken is. Het was nu een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: