001 -Family

JC Allround Ge-Pimped door ijverige jongeren


Geplaatst op: 25 mei 2007
Het jongerencentrum was wel toe aan een nieuw en fris likje verf. Het vieze donkerrood werd te saai vond de menigte. Daar gaan we wat aan doen dachten een aantal jongeren die actief zijn in het jongerencentrum Allround.

Een groep vrijwillige jongeren had zich aangemeld om Allround een fris likje verf te geven. Stichting leefbaarheid heeft voor het materiaal gezorgd en dankzij bouwmarkt Karwei kregen ze een fikse korting op de verf! Met een oud Allround shirt aan, keiharde muziek, chocolade, 2 flitsende kleuren en een verfroller ging de groep aan de slag.

De groep heeft er 3 hele weekenden over gedaan maar met resultaat!! De binnenkant ziet er nu heel fris en blits uit en op de muur zijn ook grote silhouetten van dansende mensen gemaakt.

Met een nieuwe, frisse en blitse look presenteert jc Allround: Fiësta del Ritmo. Het feest is georganiseerd door een groep jongeren die zich vrijwillig hebben aangemeld bij The Youth Project. Fiësta del Ritmo zal 2 juni a.s. plaatsvinden, van 21.00 tot 03.00 uur in jc Allround op de Rondweg 1a. Toegang vanaf 16 jaar en de kaarten kosten €5.

Voor meer informatie kan er gemaild worden naar: Shamilah Tromp (stleefbaarheid_stromp@live.nl) of kijk op www.jcallround.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

JC Allround Ge-Pimped door ijverige jongeren

Het jongerencentrum was wel toe aan een nieuw en fris likje verf. Het vieze donkerrood werd te saai vond de menigte. Daar gaan we wat aan doen dachten een aantal jongeren die actief zijn in het jongerencentrum Allround. Een groep vrijwillige jongeren had zich aangemeld om Allround een fris likje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: