001 -Family

BoodschappenPlusBus wordt PlusBus


Geplaatst op: 24 mei 2007
Een jaar was te kort, het project BoodschappenPlusBus heeft het niet gered, ondanks alle inzet en enthousiasme van u als vrijwilligers. Hartelijk bedankt voor jullie hulp en inzet !!!!!!

De vraag van de tevreden klanten heeft ons overtuigd onze dienst voort te zetten.

Op 1 juni gaan wij van start met een andere bus, een gewijzigde formule en daar hoort natuurlijk een gewijzigde naam bij…de PlusBus

Naast onze inzet wijzigt onze slogan niet, “Mooi Meegenomen” blijft ons motto.

“Mooi meegenomen” is gezellig met anderen een kopje koffie te drinken of iets lekkers te nuttigen na een activiteit. Er even tussen uit te zijn, of zelf nog je boodschappen te kunnen doen, doormiddel van de PlusBus met haar begeleiders is ook “mooi meegenomen”

De PlusBus blijft een dienst van de Stichting Welzijn Ouderen Woerden en De Ronde Venen, al zal er lokaal wel wat veranderen.

In elke gemeente zullen samenwerkingspartners aangetrokken worden die deel gaan nemen aan de PlusBus, en ook het programma zal per gemeente gaan verschillen.

Het is voor mij als regiomanager “Mooi Meegenomen” de PlusBus te starten met tevreden klanten en een enthousiaste ploeg vrijwilligers om mij heen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

BoodschappenPlusBus wordt PlusBus

Een jaar was te kort, het project BoodschappenPlusBus heeft het niet gered, ondanks alle inzet en enthousiasme van u als vrijwilligers. Hartelijk bedankt voor jullie hulp en inzet !!!!!! De vraag van de tevreden klanten heeft ons overtuigd onze dienst voort te zetten. Op 1 juni gaan wij van start … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: