001 -Family

Belijdenis tijdens Pinksterdienst in de Wegwijzer


Geplaatst op: 24 mei 2007
Mijdrecht - Op zondag 27 mei is het Eerste Pinksterdag. In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, worden dan twee diensten gehouden. In de morgendienst die om 10 uur begint zal het nog spannend worden of alle bezoekers in de kerkzaal een plaats kunnen vinden. Er zijn dan 10 jongeren die belijdenis van hun geloof doen en er zullen veel familieleden, vrienden en kennissen de dienst bijwonen. Dominee Weststrate zal de preek dan houden over Handelingen 2:38. Na de morgendienst wordt u uitgenodigd om in ons verenigingsgebouw elkaar te ontmoeten en hen die belijdenis hebben gedaan te feliciteren. In de middagdienst, die om 17 uur begint, zal ds. Quant (uit Huizen) voorgaan.

Op Tweede Pinksterdag begint om 10 uur een zangdienst, waarin onder andere ook een muzikale bijdrage van het koor ‘Rejoice’ opgenomen zal zijn. Dit koor staat onder leiding van dirigent Wim van Dijkhuizen. De meditatie zal door dominee Weststrate verzorgd worden.Vanuit woon- en zorgcentrum Nieuw Avondlicht kunnen de diensten ook via de radio (afstemmen op 96,7 MHz) beluisterd worden. Zie voor meer info (bijvoorbeeld de liturgie) ook de website van de kerk op www.CGKMijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Belijdenis tijdens Pinksterdienst in de Wegwijzer

Mijdrecht - Op zondag 27 mei is het Eerste Pinksterdag. In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, worden dan twee diensten gehouden. In de morgendienst die om 10 uur begint zal het nog spannend worden of alle bezoekers in de kerkzaal een plaats kunnen vinden. Er zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: