De Baat (3e)

Update: Grootscheepse alcoholcontroles Ronde Venen


Geplaatst op: 24 mei 2007
Mijdrecht / Vinkeveen - De politie heeft op woensdagavond 23 mei en het begin van de daaropvolgende nacht een uitgebreide alcoholcontrole gehouden.

De controles vonden plaats op de rotonde Veenweg / Industrieweg in Mijdrecht en op de Groenlandsekade / Baambrugse Zuwe en de Vinkenkade in Vinkeveen. In Mijdrecht moesten 1131 bestuurders een blaastest afleggen. Vier van hen bleken te veel te hebben gedronken.

Bij de controle in Vinkeveen mochten 434 bestuurders een blaastest doen en werden 9 automobilisten aangehouden omdat zij te diep in het glaasje hadden gekeken.

De ademanalyse resultaten zaten tussen de 230 ug/l en de 560 ug/l, terwijl de wettelijke grens 220 ug/l is. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt en zij kregen een rijverbod variërend van één tot zes uur.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Update: Grootscheepse alcoholcontroles Ronde Venen

Mijdrecht / Vinkeveen - De politie heeft op woensdagavond 23 mei en het begin van de daaropvolgende nacht een uitgebreide alcoholcontrole gehouden.De controles vonden plaats op de rotonde Veenweg / Industrieweg in Mijdrecht en op de Groenlandsekade / Baambrugse Zuwe en de Vinkenkade in Vinkeveen. In Mijdrecht moesten 1131 bestuurders … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: