001 -Family

Foto's plannen nieuw zwembad Mijdrecht


Geplaatst op: 25 mei 2007
Aan de Veenweg in Mijdrecht, waar bebouwde kom en buitengebied elkaar raken, komt het nieuwe zwembadcomplex. De gemeente heeft onlangs de inzendingen ontvangen van de partijen die meedoen in de aanbesteding. Deze partijen hebben zich de afgelopen periode gebogen over de uitwerking van een zo aantrekkelijk mogelijk ontwerp. De ontwerpen zijn nu klaar en te bezichtigen in het gemeentehuis.

Vanaf vrijdag 25 mei tot en met 1 juni zijn alle ontwerpen te bezichtigen in de tentoonstellingenhal van het gemeentehuis. Iedereen die geïnteresseerd is, kan alvast bekijken hoe het nieuwe zwembad en de vrijetijdsvoorzieningen er uit komen te zien.

De adviescommissies en gunningscommissie gaan de ontwerpen en plannen zorgvuldig beoordelen aan de hand van eerder vastgestelde criteria. Naar verwachting zal dan eind juni bekend worden wat het winnende ontwerp is.

Ontwerpen te bezichtigen van 25 mei tot en met 1 juni 2007

Foto's van de ontwerpen zijn bijgevoegd: Midpoint FM & TV

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Foto's plannen nieuw zwembad Mijdrecht

Aan de Veenweg in Mijdrecht, waar bebouwde kom en buitengebied elkaar raken, komt het nieuwe zwembadcomplex. De gemeente heeft onlangs de inzendingen ontvangen van de partijen die meedoen in de aanbesteding. Deze partijen hebben zich de afgelopen periode gebogen over de uitwerking van een zo aantrekkelijk mogelijk ontwerp. De ontwerpen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: