001 -Family

Voor alle scootmobielrijder die van picknicken en gezelligheid houden.


Geplaatst op: 22 mei 2007
Stichting Welzijn Ouderen organiseert elke maand een scootmobieltoerrit. Deze zal vallen op de eerste dinsdag van de maand. Bij de start zal er een monteur van Welzorg zijn om eventuele kleine problemen met de scootmobiel op te lossen. Tijdens de rit zelf fietsen er diverse vrijwilligers mee. Voor elke rit dient u zich aan te melden. Er is een maximum aantal deelnemers van 12 per rit, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

Komende scootmobiel toertocht vind plaats op dinsdag 5 juni. Het zal een prachtige tocht door de polder zijn met een picknick midden in de natuur. Er zal op het terrein van Maria Oord aan de Herenweg 69 in Vinkeveen om 10 uur verzamelt worden.

Daar drinken we een kopje koffie en rond half elf vertrekken we voor de tocht door de polder naar een prachtige picknick plek. De begeleiders zorgen voor een broodje ham, broodje kaas en een krentenbol, ook melk en karnemelk zullen niet ontbreken. Afhankelijk van het weer zullen we zo rond half 2 weer bij de verzamelplek zijn. De kosten voor dit uitstapje bedragen € 5,- en dit is inclusief 1 keer koffie en picknick.

Heeft u zin om mee te gaan dan kunt u zich aanmelden vóór vrijdag 1 juni 12 uur bij de servicepunten:
Mijdrecht hoofdweg 1a tel. 383399
Wilnis Dorpsstraat 3 tel. 237610.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voor alle scootmobielrijder die van picknicken en gezelligheid houden.

Stichting Welzijn Ouderen organiseert elke maand een scootmobieltoerrit. Deze zal vallen op de eerste dinsdag van de maand. Bij de start zal er een monteur van Welzorg zijn om eventuele kleine problemen met de scootmobiel op te lossen. Tijdens de rit zelf fietsen er diverse vrijwilligers mee. Voor elke rit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: