001 -Family

Juni beweegt De Ronde Venen


Geplaatst op: 22 mei 2007
In juni bruist De Ronde Venen van de sport- en beweegactiviteiten voor 50-plussers. Dat bewegen gezond is weten de meeste mensen wel. Maar dat het ook erg gezellig en leuk kan zijn, kunnen se-nioren uitproberen tijdens ‘Juni Beweegt’ in De Ronde Venen. Tijdens deze actieve maand worden alweer voor de derde keer verschillende sport- en beweeginstuiven georganiseerd.

Kennismaken
Tijdens een instuif kunnen de deelnemers de beweegmogelijkheden in hun eigen woonplaats ontdekken. Bijvoorbeeld eens jeu de boulen in het park of recreatief badmintonnen in de nieuwe sporthal. Het voordeel van een instuif is dat de mensen meerdere activiteiten kunnen proberen!

Wat is een sport- en beweeginstuif?
Een instuif is een laagdrempelige manier om kennis te maken met sport- en beweegactiviteiten. Iedereen kan op elk moment meedoen. Zo kunnen de deelnemers eenvoudig ontdekken welke ma-nier van bewegen bij hen past. En ze werken meteen aan hun gezondheid!

Voor wie is ‘Juni Beweegt’ geschikt?
‘Juni beweegt’ is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe sport– en beweegmoge-lijkheden in De Ronde Venen. De instuiven zijn gericht op mensen van 50 jaar en ouder. Daardoor zijn het tempo en de drempel aangepast. Bent u nog geen 50 maar wel geïnteresseerd? Dan bent u ook van harte welkom!

Meer informatie
Uitgebreide informatie over locaties en tijdsstippen kunt u vinden in de programmafolder van ‘Juni Beweegt’. Ruim 1.400 folders zijn verspreid in de gemeente De Ronde Venen. De folder is ook af te halen bij het gemeentehuis, apotheek, huisartsenpraktijk, bibliotheek, zwembad en het gezond-heidscentrum. Op de website www.sportinderondevenen.nl is het volledige programma te bekijken.

Aanmelden
Wilt u meedoen met een activiteit? Dan is het raadzaam u van tevoren aan te melden omdat u dan zeker bent van deelname. Want vol=vol! Aanmelden kan bij de sportconsulent van De Ronde Venen Erik Leus via e-mail info@sportinderondevenen.nl of per telefoon 06- 43 09 39 29.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Juni beweegt De Ronde Venen

In juni bruist De Ronde Venen van de sport- en beweegactiviteiten voor 50-plussers. Dat bewegen gezond is weten de meeste mensen wel. Maar dat het ook erg gezellig en leuk kan zijn, kunnen se-nioren uitproberen tijdens ‘Juni Beweegt’ in De Ronde Venen. Tijdens deze actieve maand worden alweer voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: