001 - Escaperoom aglemeen

Gezellige en kleurrijke wedstrijddag bij paardensportvereniging Troje


Geplaatst op: 21 mei 2007
Zoals het hoort was het bij paardensportvereniging afgelopen zondag weer super gezellig.

Al het publiek zat heerlijk in de zon te genieten van het dressuur spektakel en van de pas de deux. De deelnemende leden deden weer hun uiterste best om een plaatsje te veroveren in de competitie van 2007. En bij de ponyruiters lukte dit ruiterlijk bij Nathasja Meijer samen met haar pony Hasse werd zij eerste met maal liefst 210 punten.Samen reden zij een keurig L1 proefje. Een mooi verdiende tweede plaats was voor Danae v.d. Plas. Samen met Tum Tum scoorde zij ook met een L 1 proefje 206 punten. Derde werd Kirsten Prins met OpaZ Diaz zij zetten een mooi B proefje neer van 200 punten.

Bij de AB ponyruiters werd Anouk Voorneveld de nummer een. Samen met super James Bond haalde zij maar liefst 206 punten tijdens haar AB L1 proefje

Tweede werd Valarie v.D.Werf, samen met haar pony Flake haalde zij 205 punten tijdens haar AB B proefje. Derde werd Jade Degenkamp met Magic. Zij zetten een mooie AB L2 proef neer van 199 punten.

Bij de paardenruiters was de eer aan Danielle Hijman met Nadich. Zij behaalde 214 punten voor haar B proef en werd eerste.

Tweede werd ook met 214 punten voor haar L2 proef Marja de Dood met Otto.

Derde met 205 punten eindigde Bianca Schaap met haar paard Lucy. Deze combinatie reed een B proef .

De wedstrijddag werd afgesloten met een Pas de deux. Voor dit onderdeel deden vijf combinaties mee. Er werd de laatste tijd dan ook flink geoefend op het Troje terrein. De organisatie van paardensportvereniging Troje was enorm trots op deze deelnemers want het is niet zomaar gedaan om een mooie proef samen te stellen waarbij je tijdens de proef mooi gelijk je figuren moet rijden met een combinatie van twee paarden of pony’s De gangen en de te rijden figuren moesten ook nog eens passen op de maat van de muziek . Dus het maken van een muzikale interpretatie was dan ook nog een hele klus om dit kloppend te maken. Maar bij alle vijf de combinaties is het super gelukt. Uiteindelijk waren Marja de Dood met Otto en Denise Strubbe met Gabber de glansrijke nummers een. Zij hadden hun proef sluitend gemaakt op de muziek van mamma mia . De dames hadden zich voor deze gelegenheid in Aba kostuum gestoken. Tweede eindigde Alexandra Feddema met Monalita en Sabine Voorneveld met Melrose. Zij reden de pas de deux op piraten muziek, ook hun kleding was hierop aangepast. Derde werden Sopie v.d. Plas met Koosje en Anouk Voorneveld met James Bond. Deze twee meiden hadden zich in kabouter plop kleding gestoken en op deze muziek reden zij zichzelf naar de derde plaats. Met mooie bekers en leuke prijsjes keerde de prijswinnaars weer huiswaarts.

3 juni organiseert de club een K.N.H.S. wedstrijd. Hiervoor kunnen wedstrijdruiters tot en met de M2 zich telefonisch opgeven onder het nr 0622264319 Deze wedstrijden worden gereden in gedraineerde zandrijbanen. Losrijden geschied op het gras coupons kan men opsturen naar Ada Scholten Briljant 11 3641 xx Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige en kleurrijke wedstrijddag bij paardensportvereniging Troje

Zoals het hoort was het bij paardensportvereniging afgelopen zondag weer super gezellig. Al het publiek zat heerlijk in de zon te genieten van het dressuur spektakel en van de pas de deux. De deelnemende leden deden weer hun uiterste best om een plaatsje te veroveren in de competitie van 2007. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: