001 -Family

Nieuwe directeur Westhoek Wonen


Geplaatst op: 21 mei 2007
Tom Burgers (40) zal met ingang van 1 september 2007 in dienst treden als directeur-bestuurder bij woningcorporatie Westhoek Wonen in Mijdrecht. Per genoemde datum komt hiermee een einde aan de interim periode waarin mevrouw Frédérique Bijl vanaf 1 april 2007 de organisatie heeft geleid.

De heer Burgers heeft ruime ervaring op het gebied van bouwen en wonen, huisvesting en maatschappelijke dienstverlening. De laatste jaren is hij ondermeer werkzaam geweest als directeur van de Dienst Inwoners bij de gemeente Hilversum en als manager bij De Meeuw Bouwsystemen.

Onder zijn leiding zal datgene waar Westhoek Wonen voor staat, namelijk ‘Zorgeloos Wonen’ voortvarend worden voortgezet. Westhoek Wonen beheert ruim 4300 huurwoningen in de gemeenten De Ronde Venen en Abcoude.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe directeur Westhoek Wonen

Tom Burgers (40) zal met ingang van 1 september 2007 in dienst treden als directeur-bestuurder bij woningcorporatie Westhoek Wonen in Mijdrecht. Per genoemde datum komt hiermee een einde aan de interim periode waarin mevrouw Frédérique Bijl vanaf 1 april 2007 de organisatie heeft geleid. De heer Burgers heeft ruime ervaring … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: