Beslissende wedstrijd voor Qui Vive Dames 1

Geplaatst op: 21 mei 2007

De laatste competitiewedstrijd voor Qui Vive Dames 1 werd afgelopen zondag tegen Leiden gespeeld. Voor de dames van Qui Vive was er nog een kleine kans op het kampioenschap. Qui Vive moest met 12 doelpunten verschil winnen en Rood Wit moest verliezen om dit doel te bereiken. Een lastige maar niet onhaalbare doelstelling.

Qui Vive begon scherp aan de wedstrijd en dat resulteerde in een 0-1 voorsprong door middel van een strafcorner die Helen Bell geplaatst in het doel schoot. De felheid bleef aanwezig in de eerste fase van de wedstrijd maar dit resulteerde niet in een hoger doelsaldo. De ruststand was een matige 0-1.

Na een peptalk van het begeleidingsteam begon Qui Vive weer scherp aan de 2e helft. Door een individuele actie van Lesley Zandvliet werd er een strafcorner veroorzaakt. Door wederom een variant belandde de bal uiteindelijk bij Monique van der Knaap die de score op 0-2 bracht. De 0-3 werd veroorzaakt door een interceptie van Imke de Graaf, waardoor Joady Szejnoga de bal in de lange hoek schoot. Aan het einde 2e helft was Qui Vive aan het inzakken maar wist dit niet te doorbreken. Leiden creëerde kansen en veroorzaakte een strafcorner. Zij wisten de zwakke plek Qui Vive te benutten.

De 1-3 score betrof de eindstand van deze laatste competitiewedstrijd. Qui Vive eindigt dit seizoen op de 2e plaats in de 1e klasse B. Volgend jaar zal Qui Vive in dezelfde klasse uitkomen met nieuwe kansen en uitdagingen.

De laatste competitiewedstrijd voor Qui Vive Dames 1 werd afgelopen zondag tegen Leiden gespeeld. Voor de dames van Qui Vive was er nog een kleine kans op het kampioenschap. Qui Vive moest met 12 doelpunten verschil winnen en Rood Wit moest verliezen om dit doel te bereiken. Een lastige maar … Lees meer »