001 -Family

Vinken F2 en E1 Veldkampioen!


Geplaatst op: 21 mei 2007
De jeugdteams F2 en E1 van korfbalvereniging De Vinken kwamen na het veldseizoen als sterkste uit de strijd. Beide teams werden ongeslagen kampioen! Na de kampioenswedstrijden werden beide teams gehuldigd met een mooie medaille, diploma, bloemen, snoep en ander lekkernijen. Zie hieronder voor een verslag per team.

Vinken F2
Het jongste spelende team van De Vinken is onder hoede van coaches/trainsters Lisette Kok en Anne van Vliet. In het eerste gedeelte van het veld- en in de zaalcompetitie moest Vinken F2 nog genoegen nemen met een plaats in de onderste regionen. Maar door extra hard trainen en strijdlust werd dit in hun tweede veldcompetitie helemaal recht gezet. Vinken F2 wist alle wedstrijden te winnen. Alleen in de kampioenswedstrijd tegen de nummer twee speelden toch wat zenuwen parten. Na een 4-1 achterstand wist Vinken F2 er toch nog een gelijkspel uit te slepen! Dit bracht het doelsaldo van Vinken F2 op +25 (34-9).

Vinken F2 bestaat uit de volgende mensen: (Zie foto)
Meiden: Annabel Mulckhuyse, Gina Ros, Celine Mur, Mariska Boellaard
Jongens: Menno de Graaff, Thijs van der Vliet

Vinken E1
Het team van trainer Ellen Stokhof en coaches Ed Duikersloot en Trees van der Vliet doet het erg goed dit jaar in de competities. Eerder dit jaar werden zij ook al herfst en zaalkampioen. Deze goede lijn wist Vinken E1 door te zetten in de veldcompetitie. Dit keer werd er zelfs geen één wedstrijd verloren. Afgelopen zaterdag werd er overtuigend gewonnen met 4-2 van de nummer twee uit de poule EKVA uit Almere, waardoor Vinken E1 dus ongeslagen kampioen werd. In zes wedstrijden wist Vinken E1 27 keer te scoren!

Vinken E1 bestaat uit de volgende mensen: (Zie foto)
Meiden: Melissa Hartsink, Angey Jacob, Thara Kroon, Kirsten de Haan, Mirjam Oussoren en Rhona Torensma.
Jongens: Martijn Burggraaff, Mike Duikersloot, Patrick Mur en Coen van der Vliet.

Slotactiviteiten
De competitie is voor de meeste jeugdteams ten einde. Maar dat betekent voor korfbalvereniging De Vinken nog niet het einde van het seizoen. Het einde van het seizoen worden er namelijk nog tal van leuke activiteiten georganiseerd; zoals o.a. de slotdag op 9 juni en minikamp op 15 en 16 juni. Voor meer informatie kunt u ook eens kijken op www.de-vinken.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinken F2 en E1 Veldkampioen!

De jeugdteams F2 en E1 van korfbalvereniging De Vinken kwamen na het veldseizoen als sterkste uit de strijd. Beide teams werden ongeslagen kampioen! Na de kampioenswedstrijden werden beide teams gehuldigd met een mooie medaille, diploma, bloemen, snoep en ander lekkernijen. Zie hieronder voor een verslag per team. Vinken F2Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: