001 - Bader

Dames acrogym GVM’79 naar halve finale


Geplaatst op: 21 mei 2007
Afgelopen zaterdag is het C-trio Joëlla, Mariska en Florine afgereisd naar Vaassen. Deze keer mochten zij beginnen met tempo-oefening. De streksalto werd dankzij extra oefenen in de afgelopen weken heel mooi uitgevoerd. De salto voor- en achterover van de basket werd door Joëlla en Mariska hoog opgegooid, zodat Florine deze heel mooi kon afwerken. Helaas gingen de individuele elementen niet helemaal zoals gepland, waardoor het puntenaantal wat lager uitviel.

Daarna verschenen de dames als allerlaatste van de dag voor de balans-oefening. Zowel de toren als het stapelbed gingen goed, hoewel er bij de toren sprake was van een tijdsfout. Ook deze oefening werd evenals de tempo-oefening breed lachend uitgevoerd.

Helaas waren de punten niet toereikend om door te gaan naar de finale, maar de dames en hun trainer Joan waren tevreden over de gedraaide oefeningen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dames acrogym GVM’79 naar halve finale

Afgelopen zaterdag is het C-trio Joëlla, Mariska en Florine afgereisd naar Vaassen. Deze keer mochten zij beginnen met tempo-oefening. De streksalto werd dankzij extra oefenen in de afgelopen weken heel mooi uitgevoerd. De salto voor- en achterover van de basket werd door Joëlla en Mariska hoog opgegooid, zodat Florine deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: