Atlantis F1 ongeslagen Kampioen!

Geplaatst op: 21 mei 2007

De tegenstander was de Fv1 van SDO (K). Een team waarvan de Mijdrechtse spelertjes al eerder gewonnen hadden, maar dat zegt natuurlijk niets. Van te voren waren er de nodige zenuwen, want je wordt niet elke dag kampioen. Gelukkig kwam dat al snel goed en vlogen de ballen erin. Met een 0-5 voorsprong gingen we de rust in.

In de rust is het gebruikelijk dat er strafworpen worden genomen. Ook dat ging erg goed, het lukte de tegenstander niet om meer dan vier strafworpen door de korf te gooien. Sven van Putten gooide bijna al zijn strafworpen raak en zo gingen er in totaal veertien in. Na een korte peptalk in de rust, die niet eens heel erg nodig was, gingen de spelers van de Fv1 weer uit de startblokken. Binnen een paar minuten was de toon gezet en stond het 0-8 voor Atlantis. De tegenstander kreeg goede kansen, maar de F-jes roken meer en scoorden de één na de ander. Bij het eindsignaal was de stand 0-13 en was de Fv1 officieel ongeslagen kampioen. Na het tekenen van het wedstrijdformulier door de aanvoerster Claudia van Avezaath gingen de spelertjes weer snel terug naar Atlantis om gehuldigd te worden. Er werden foto’s gemaakt van de kampioenen en de kregen zelfs een klein cadeautje van sponsor Van de Zwaard Optiek. Na het uitdelen van de medailles en de bloemen en de speeches was het tijd voor een hele mooie taart. De coaches José Keyman en Masha Hoogeboom willen de ouders bedanken voor de taart en de bloemen en hun support het hele jaar door. Het was uiteindelijk een hele mooie dag met een geweldig resultaat en we hopen dat het volgend jaar weer zo mag zijn. Doelpunten werden gescoord door Sven van Putten(1), Suzanne Pijper(1), Joëlle Bakker(3), Kevin Keyman (4) en Claudia van Avezaath (4).

Op zaterdag 19 mei was het dan zover, de Fv1 van korfbalvereniging Atlantis, gesponsord door Van de Zwaard Optiek, werd kampioen. De laatste wedstrijd moest nog gespeeld worden en pas dan mochten Susanne Pijper, Claudia van Avezaath, Joëlle Bakker, Kevin Keyman en Sven van Putten zich ongeslagen kampioen noemen. De … Lees meer »