Vinken 2 stapje dichterbij kampioenschap

Geplaatst op: 21 mei 2007
Na het verlies op Weidevogels en het niet komen opdagen van de tegenstander op 12 mei. Moest het door De Veensteker gesponsorde 2e team van De Vinken afgelopen zaterdag tegen Pernix 4 punten pakken om een stap dichterbij het kampioenschap te komen. Na een matige eerste helft werden de punten uiteindelijk toch meegenomen naar Vinkeveen door een 11-13 overwinning te behalen.

1e helft nog geen echte wedstrijd
Op de lang geblesseerde Martine Koedijk na en een door werk verplichtingen afwezige Coen Verlaan kon trainer/coach Arno van der Vliet toch 8 mensen van het 2e opstellen. Met in de aanval Rudy Oussoren, Marcel St. Nicolaas, Angela Sloesarwij, Joyce Kroon en in de verdediging Ralf Zaal, Rogier Schoenmaken, Miranda Meulstee en Annelies Bobeldijk. Met de wetenschap dat we moesten winnen om kampioen te worden gingen we de eerste helft in. Je verwacht dan een strijdend team dat gaat voor het kampioensschap, maar dat viel in de eerste helft wat tegen. Na een 2-0 voorsprong kwam de tegenstander weer terug en ging de strijd gelijk op in de eerste helft. Ruststand 5-5

2e helft feller Vinken
Na in de rust te zijn toegesproken kwam er een ander Vinken 2 uit de kleedkamer. Er zat wat meer agressie in het spel. Het ging aanvallend beter lopen. Vooral doordat in beide vakken de afvang erg goed werd verzorgd kon er lang worden aangevallen en wist de Vinken makkelijker te scoren. Halverwege de 2e heft was het verschil 4 punten in het voordeel van de Vinken. De tegenstander kwam nog even terug tot 2 punten verschil, maar het mocht niet meer baten. De Veensteker 8 namen de punten mee naar Vinkeveen door met 11-13 te winnen.

Kampioensschap in het vizier
Met nu nog 1 inhaalwedstrijd te spelen heeft het Veensteker team het kampioenschap in het vizier. In deze laatste wedstrijd hoeft nog maar 1 punt gehaald te worden en dan is het 2e van De Vinken kampioen. Deze inhaalwedstrijd wordt gespeeld op 30 mei om 19.30 uur op sportpark de Molmhoek in Vinkeveen.

Na het verlies op Weidevogels en het niet komen opdagen van de tegenstander op 12 mei. Moest het door De Veensteker gesponsorde 2e team van De Vinken afgelopen zaterdag tegen Pernix 4 punten pakken om een stap dichterbij het kampioenschap te komen. Na een matige eerste helft werden de punten … Lees meer »