De Baat (3e)

Bijzondere korfbalreünie in Vinkeveen


Geplaatst op: 21 mei 2007
Ter gelegenheid van de in gebruik name van het kunstgrasveld organiseert korfbalvereniging De Vinken in Vinkeveen een groots opgezette open dag op zaterdag 9 juni a.s.

Nostalgie
Inspelend op de nostalgische gevoelens van de hedendaagse mens is tijdens de feestdag een reünie voor oud-korfballers een belangrijk programmaonderdeel. Gezellig samen terug kijken op wat er vroeger allemaal was. De bijna vijftigjarige korfbalhistorie van Vinkeveen levert een speciale tentoonstelling op. Vele foto’s video’s, krantenartikelen en clubkrantjes liggen tentoongesteld in een aparte ruimte van het clubgebouw. Maar er is veel meer bewaard. Shirts, sweaters, tassen, stickers, promotiemateriaal, bekers, medailles en heel veel andere herinneringen aan vroeger zijn beschikbaar om onder het genot van een hapje en een drankje te bekijken en zoete herinneringen aan het rijke sportverleden van de korfbalclub op te halen.

Aantrekkelijk programma
De voortvarend tewerk gaande feestcommissie heeft voor deze open dag een bijzonder aantrekkelijk programma opgesteld. Zo begint om 13.45 uur een mixtoernooi voor jeugdleden en hun ouders. Om 16.00 uur is er een sponsorloop, om 17.00 uur een wedstrijd tussen G-teams (korfballers met een verstandelijke handicap). Om 18.00 uur volgt een grootse barbecue voor de honderden opgegeven deelnemers. Om 19.00 uur een demonstratiewedstrijd van De Vinken 1 tegen een gelegenheidsteam van oud eerste spelers en speelsters. Om 20.00 uur zijn de finales van de jeugdschutterstoernooien en aansluitend is er een daverend slotfeest.

Reünie
De hele middag en avond staat in het teken van de in gebruik name van het kunstgrasveld. De belangrijkste aanleiding voor deze feestdag. Met nadruk zijn alle oud leden van Korfbalvereniging De Vinken uitgenodigd om deze open dag bij te wonen. Aanmelding voor deze dag kan digitaal door op de website van De Vinken (www.de-vinken.nl) enkele gegevens in te vullen. Op de site is tevens te zien welke mensen zich al aangemeld hebben.

Al met al een bijzonder aantrekkelijk programma, dat voor de grote groep mensen met een zwak voor de al vele jaren uiterst actieve korfbalvereniging haast een must is om bij te wonen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bijzondere korfbalreünie in Vinkeveen

Ter gelegenheid van de in gebruik name van het kunstgrasveld organiseert korfbalvereniging De Vinken in Vinkeveen een groots opgezette open dag op zaterdag 9 juni a.s. NostalgieInspelend op de nostalgische gevoelens van de hedendaagse mens is tijdens de feestdag een reünie voor oud-korfballers een belangrijk programmaonderdeel. Gezellig samen terug … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: