001 - Bader

Strijd om de bedrijven voetbalbeker


Geplaatst op: 19 mei 2007

Op 2 juni aanstaande barst de strijd om de Ronde Venen Cup weer los. Een jaarlijks terugkerend sportief evenement op het terrein van Argon waaraan vele Ronde Veense bedrijven en de toeschouwers groot plezier beleven. De opbrengst van het toernooi gaat naar goede doelen. De deelnemende teams zijn zich al volop aan het voorbereiden om titelverdediger Verweij Printing van de troon te stoten. Het bedrijvenvoetbaltoernooi om De Ronde Venen Cup is een gezamenlijke activiteit van Rotaryclub Mijdrecht en Sportvereniging Argon.

De teams

Dit jaar doet een recordaantal teams mee: 12 stuks. De teams zijn: Auto Berkelaar  samen met  G. Brouwer & Zn, Bouwbedrijf Midreth,  BvCM Tailormade Credit Management, Fortis Bank  samen met Fortis Lease, Klap - des Bouvrie & Bredius samen met Veerhuis Bouw, Kringkoop team

Meeùs Baneke, Rabobank Veenstromen, SC Johnson, Van Walraven, Verweij Printing, 

Zijerveld en Veldhuizen samen met de Hervormde kerk

Om 10.00 uur wordt de aftrap gedaan door sportwethouder Ingrid Lambregts. De finalewedstrijden worden gespeeld om 16.00 uur.
Familiedag

Het bedrijven voetbaltoernooi is een echte familiedag: er is tafelvoetbal, een springkussen, schminken, bij mooi weer een gezellig terras, muzikale omlijsting door VIOS. Van 12.30 tot 13.30 is er penaltyschieten voor kinderen tot en met 16 jaar. Keeper dit jaar is niemand minder dan René Ponk, oud-keeper van Argon. Een loterij met mooie prijzen maakt de opbrengst van het toernooi nog groter.

Meer dan de cup

Spelen om De Ronde Venen Cup is natuurlijk leuk, maar het toernooi heeft meer te betekenen. De opbrengst van het toernooi gaat naar goede doelen. De doelen dit jaar zijn de verwendag voor moeders van kinderen met een handicap, het kerstdiner van De Cirkel (een sociëteit voor volwassenen met een verstandelijke beperking), een weeshuis in India en onderwijsprojecten in Kenia (Wajir) en Roemenië. Ook Argon ontvangt een deel van de opbrengsten voor activiteiten die uit de reguliere begroting niet betaald kunnen worden en een belangrijke bijdrage zijn aan de jeugdactiviteiten.
Dankzij de vele sponsors is het toernooi ieder jaar een groot succes. De totale opbrengst van het toernooi was vorig jaar 30.000 Euro.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: S.v. Argon

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Strijd om de bedrijven voetbalbeker

Op 2 juni aanstaande barst de strijd om de Ronde Venen Cup weer los. Een jaarlijks terugkerend sportief evenement op het terrein van Argon waaraan vele Ronde Veense bedrijven en de toeschouwers groot plezier beleven. De opbrengst van het toernooi gaat naar goede doelen. De deelnemende teams zijn zich al … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: