001 -Family

Stomdronken vrouw veroorzaakt aanrijding Vinkeveen


Geplaatst op: 15 mei 2007
Vinkeveen - Een 43-jarige automobiliste uit Nijmegen reed op maandag 14 mei stomdronken tegen geparkeerde auto’s. Zij werd aangehouden.

Rond 15.25 uur stapte de Nijmeegse op de Herenweg in haar auto en reed weg. Dat ging niet geheel goed: zij botste met lage snelheid tegen twee geparkeerde auto’s. Personeel van een bedrijf aan de Herenweg zag dit gebeuren en ving de Nijmeegse in het bedrijf op. De politie werd gewaarschuwd.

Agenten die ter plaatse kwamen, zagen dat de vrouw in een zwaar beschonken toestand verkeerde: zij was niet in staat op haar eigen benen te staan. Zij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Bij de ademanalyse in het politiebureau blies zij 830 ug/l, bijna vier keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 220 ug/l.

Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stomdronken vrouw veroorzaakt aanrijding Vinkeveen

Vinkeveen - Een 43-jarige automobiliste uit Nijmegen reed op maandag 14 mei stomdronken tegen geparkeerde auto’s. Zij werd aangehouden.Rond 15.25 uur stapte de Nijmeegse op de Herenweg in haar auto en reed weg. Dat ging niet geheel goed: zij botste met lage snelheid tegen twee geparkeerde auto’s. Personeel van een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: