001 -Family

Van Kouwen Groep levert de eerste Opel Zafira op aardgas aan Weekrent.nl


Geplaatst op: 15 mei 2007
Van Kouwen Aalsmeer is de afgelopen week door General Motor’s Nederland officieel benoemd als de CNG specialist voor de regio groot Amsterdam. Op de foto overhandigt Frank Vaneman, directeur Van Kouwen Groep, de sleutels van de eerste Opel Zafira op aardgas (CNG) aan Ron Verzaal, Manager Weekrent.nl.

Weekrent.nl is een zelfstandige verhuur afdeling binnen de Van Kouwen Groep. Met een vloot van meer dan 60 personen en bedrijfswagens biedt Weekrent.nl de flexibele oplossing voor bedrijven uit de regio voor het inzetten van tijdelijk vervoer vanaf minimaal een week. Weekrent.nl biedt u de oplossing als u een nieuwe werknemer met een half jaar contract in dienst hebben genomen, een tijdelijke werknemer in dienst neemt of een van uw werknemers in afwachting van een lease-auto is. Kijk voor de zeer scherpe prijsstelling op de website; www.weekrent.nl

Maximum rendement met aardgas als brandstof

Van Kouwen Aalsmeer heeft als eerste dealer in de regio een aardgas vulstation aangeschaft. Op dit moment kan er ook getankt worden bij het Total tankstation op Schiphol, maar binnen 2 jaar zullen er minimaal 50 commerciële vulstations operationeel worden, zodat “tanken” geen probleem is. Daarnaast is het mogelijk om voor € 6000,00 een vulstation aan huis aan te schaffen, een zeer interessante optie rekening houdend met de prijs van ca. € 0,11 per kilo.

De verhuurvloot van weekrent.nl is nu uitgebreid met twee wel heel bijzondere Opel’s te weten de Opel Combo CNG en de Opel Zafira CNG, een zevenzitter op aardgas. De CNG is een nieuw concept waarbij niet de bestaande benzinemotor wordt omgebouwd om op gas te kunnen rijden, maar de motor is ontworpen om op aardgas te rijden. De actieradius op een tank aardgas is ca. 350 km en daarnaast kunt u ook nog ca. 15 liter benzine tanken zodat de totaal actieradius ca. 500 kilometer is.

Met de Zafira 1.6 CNG op aardgas brengt Opel opnieuw een bijzonder zuinige en milieuvriendelijke auto op de markt die zonder enige beperking gebruikt kan worden. Voor meer informatie over het rijden op aardgas nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan een van onze showrooms, Van kouwen is gevestigd in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam en Mijdrecht. Of neem contact op met ons business center via onze website www.vankouwen.nl dan maken wij nog dezelfde dag een afspraak voor een bezoek bij u op het bedrijf.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Kouwen Groep levert de eerste Opel Zafira op aardgas aan Weekrent.nl

Van Kouwen Aalsmeer is de afgelopen week door General Motor’s Nederland officieel benoemd als de CNG specialist voor de regio groot Amsterdam. Op de foto overhandigt Frank Vaneman, directeur Van Kouwen Groep, de sleutels van de eerste Opel Zafira op aardgas (CNG) aan Ron Verzaal, Manager Weekrent.nl. Weekrent.nl is een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: