HVM Jongens E3 Kampioen

Geplaatst op: 14 mei 2007
Het was spannende dag voor de jongens E3 van HVM. Ze wisten dat ze kampioen konden worden maar ze hadden nog een wedstrijd te spelen. En wel tegen de nummer twee.

Met slechts 1 punt voorsprong op de nummer twee begon HVM aan zijn wedstrijd. Het was met recht een kampioenswedstrijd. Ze moesten hard vechten en goed hun best doen om de bal in hun bezit te krijgen en te houden. Maar ze hadden er zin in en het lukte ze om de tegenstander onder druk te zetten. Vele kansen werden gecreerd maar helaas ze gingen, naast, op de keeper, in de stick van de tegenpartij. Helaas niet in doel. Maar toen halverwege de eerste helft lukte het Olivier Meijer om na een mislukte aanval van Fit uit te breken.

Olivier ging op doel af, keek en dacht dat kan ik zelf. Even de bal verleggen, keeper op het verkeerde been. 1-0 voor Mijdrecht. Even leek het er op dat dit een harde klap gaf aan de tegenstander maar zij herstelde zich snel en tot de rust bleef het spannend.

Na de rust gingen ze met een doelpunt voorsprong verder. De tegenstander had duidelijk andere instructies gekregen. Het koste de jongens van HVM daarom even moeite ze uit hun doelgebied te houden. Gelukkig na een paar minuten hadden ze weer de overhand maar net als in de eerste helft ging ook deze keer de bal er niet in. Veel bijna doelpunten maar die punt bleef uit. Met nog zo’n 15 minuten te gaan leek de eerste helft zich te herhalen. Een mislukte aanval van de tegenstander. Olivier die wederom de bal onderschepte, zijn tegenstander uitspeelde en er alleen met de bal vandoor ging. Dit keer met Pepijn en Willem-Ebe op zijn hielen. De keeper kwam netjes uit zijn doel maar de harde uithaal van Olivier was voor de keeper niet te stoppen. 2 – 0. Het kampioenschap kwam steeds dichter bij. Zo dacht FIT er niet over en zij zette alles op alles om te kunnen scoren. Met al hun spelers gingen ze in de aanval. Enigzinds verrast door de velle spelers van de tegenpartij in het doelgebied van HVM speelde ze de laaste 10 minuten redelijk rommelig en stond HVM behoorlijk onder druk. FIT bleef op doel slaan en het lukte ze uiteindelijk om er met nog vijf minuten op de klok 2 – 1 van te maken. De druk van Fit bleef maar gelukkig het eind signaal klonk. De handen konden de lucht in en opgelucht en voldaan drong het kampioenschap tot de jonges van HVM goed door.

Het was spannende dag voor de jongens E3 van HVM. Ze wisten dat ze kampioen konden worden maar ze hadden nog een wedstrijd te spelen. En wel tegen de nummer twee. Met slechts 1 punt voorsprong op de nummer twee begon HVM aan zijn wedstrijd. Het was met recht een … Lees meer »