001 -Family

HVM JF1 kampioen lentecompetitie


Geplaatst op: 14 mei 2007
Afgelopen zaterdagochtend 12 mei jl. heeft team JF1 van Hockey Vereniging Mijdrecht in Uithoorn de laatste wedstrijd van de lentecompetitie gespeeld.

Deze kampioentjes in wording van 7 à 8 jaar oud moesten daar spelen tegen Hockeyclub Qui Vive. Het team, bestaande uit Frank van Dort, Thijs Nisters, Mark Woelders, Boyan Smits, Wessel Staal, David van Scheppingen, Floris Kuipers en Ole van Betten, had er veel veel zin in, want ook deze laatste wedstrijd van de lentecompetitie wilden ze natuurlijk winnen!! Het weer zag er niet best uit, maar gelukkig bleef het tijdens de wedstrijd helemaal droog.

Bij aankomst ging het team meteen fanatiek inspelen. Voor de laatste keer werd het team in tweeën gesplitst, want na de zomerstop gaan ze als 1 team ertegenaan.

De tegenstanders waren behoorlijk sterk en dus werd het ze niet makkelijk gemaakt. Toen topscorer Mark Woelders geblesseerd raakte en dus een tijdje het veld moest verlaten, werd de druk behoorlijk opgevoerd door Qui Vive. HVM dacht echt de 6e overwinning niet meer binnen te kunnen halen. Wessel Staal maakte, door uitstekend samenspel met Boyan, Floris en David, gelukkig nog in het andere team een aantal schitterende doelpunten. Gelukkig was in de tweede helft Mark Woelders weer van de partij en samen met Frank, Ole en Thijs werd er meteen weer wat meer gescoord.

Uiteindelijk won HVM JF1 in totaal weer met 10-8. Het team was daarmee kampioen van de lentecompetitie geworden!!

De jongens waren uitzinnig van vreugde en het hele hockeyveld van Qui Vive heeft het kunnen horen….

Als dank voor hun tomeloze inzet werden er flessen wijn aan de coaches van het team uitgereikt en de jongens kregen een heuse beker voor hun geweldige prestatie.

Op naar het volgende hockeyseizoen!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HVM JF1 kampioen lentecompetitie

Afgelopen zaterdagochtend 12 mei jl. heeft team JF1 van Hockey Vereniging Mijdrecht in Uithoorn de laatste wedstrijd van de lentecompetitie gespeeld. Deze kampioentjes in wording van 7 à 8 jaar oud moesten daar spelen tegen Hockeyclub Qui Vive. Het team, bestaande uit Frank van Dort, Thijs Nisters, Mark Woelders, Boyan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: