001 -Family

HVM Jongens E1 weer kampioen


Geplaatst op: 14 mei 2007
Nou, daar zijn ze dan weer. Zoals al vorig jaar in deze krant gemeld, na het behalen van het JE2 kampioen schap, zou u nog meer van deze jongens gaan horen.

We zijn wederom trots dat we kunnen melden dat na een lang en slopend (voor de tegenstanders) seizoen Jongens E1 van HVM voor het 3 jaar achter elkaar het lente kampioensschap behaald. Dit jaar hebben JE1 alles poules op het hoogste niveau (1ste klasse) overtuigend gewonnen. Afgelopen weekend moest er nog worden gespeeld tegen de Kraaien uit Wijde Wormer. Ondanks dat jongens E1 van HVM al voor 99% kampioen waren wilden ze toch nog even laten zien aan alle meegereisde supporters dat ze niet voor niets boven aanstonden.


Vakkundig en op techniek werden de kraaien opzij gezet en het zoveelste kampioenschap veilig gesteld. En ja hoor, ik weet zeker dat we in de toekomst nog heel veel van deze jongens zullen gaan horen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HVM Jongens E1 weer kampioen

Nou, daar zijn ze dan weer. Zoals al vorig jaar in deze krant gemeld, na het behalen van het JE2 kampioen schap, zou u nog meer van deze jongens gaan horen. We zijn wederom trots dat we kunnen melden dat na een lang en slopend (voor de tegenstanders) seizoen Jongens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: