Servicepunt wonen, welzijn en zorg bestaat twee jaar


Geplaatst op: 14 mei 2007
Het Servicepunt wonen, welzijn en zorg is alweer twee jaar een feit in De Ronde Venen. Iedereen, jong én oud, kan hier sinds mei 2005 terecht voor vragen en advies over wonen en de woonomgeving, welzijnsactiviteiten, zorg en hulpverlening. Ook verleent Rabobank Veenstromen financiële diensten op de Servicepunten.

Het tweejarig bestaan wordt gevierd! De medewerkers nodigen iedereen van harte uit om langs te komen tijdens de diverse activiteiten die vanaf 16 mei worden georganiseerd.

De activiteiten starten met een informatieavond op woensdag 16 mei aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Thema is het vrijwilligerswerk vanuit de kerken en wat het Servicepunt wonen, welzijn en zorg doet ter ondersteuning.

Op dinsdag 22 mei is er een feestmiddag met veel activiteiten voor jong en oud op het Servicepunt Wilnis (aan de Dorpsstraat). Van drie tot vijf uur ’s middags kunnen kinderen zich laten schminken en komt clown Gompy de boel op stelten zetten. Ook staat er een grabbelton met diverse leuke verrassingen en zijn er prijzen te winnen. Wat te denken van een dagje naar Linnaeushof in Bennebroek voor 4 personen? De toegang voor dit alles is natuurlijk gratis!

De medewerkers van het Servicepunt zijn aanwezig tijdens de markt op donderdag 24 mei in Mijdrecht. Zij beantwoorden daar graag uw vragen en geven informatie over de diensten die zij en hun partners verlenen.

De medewerkers ontmoeten u graag tijdens de feestelijkheden. Op de Servicepunten en op het mobiele kantoor staat koffie en thee voor u klaar, met de inmiddels bekende ‘Punt van het Servicepunt’.

Meer informatie over het Servicepunt en de komende activiteiten vindt u op de website: www.servicepuntderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Servicepunt wonen, welzijn en zorg bestaat twee jaar

Het Servicepunt wonen, welzijn en zorg is alweer twee jaar een feit in De Ronde Venen. Iedereen, jong én oud, kan hier sinds mei 2005 terecht voor vragen en advies over wonen en de woonomgeving, welzijnsactiviteiten, zorg en hulpverlening. Ook verleent Rabobank Veenstromen financiële diensten op de Servicepunten. Het tweejarig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: