001 -Family

Lionsclub sponsort Leon Tijhuis


Geplaatst op: 14 mei 2007
De Lionsclub Mijdrecht-Wilnis heeft Leon Tijhuis uit Vinkeveen gelukkig kunnen maken door een sponsorbijdrage aan zijn Trigger. Dit is een gemotoriseerde driewieler.

Leon raakte door een ziekte op 8-jarige leeftijd gedeeltelijk verlamd. Toen hij 15 jaar oud was, spaarde hij hard voor een scooter.

Dit bleek echter niet haalbaar: omdat hij maar eenzijdig kan besturen, is het bedienen van een scooter onmogelijk. Aanpassingen waren te duur en niet haalbaar. Zijn moeder stuurde daarop een brief naar de Surpriseshow. Leon wist van niets en was aangenaam verrast toen Hennie Huisman op school een brommobiel kwam afleveren.

Leon rijdt inmiddels iedere dag met zijn gele bolide van Vinkeveen naar het Veenlandencollege in Mijdrecht en is bijzonder trots op zijn Trigger. De Lionsclub vond het daarom gepast om een bijdrage de brandstofkosten te doen, zodat Leon mobiel blijft. Als bedankje kreeg het logo van de Lionsclub een plaatsje op de voorzijde van het voertuig, temidden van de andere sponsors die Leon een warm hart toedragen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lionsclub sponsort Leon Tijhuis

De Lionsclub Mijdrecht-Wilnis heeft Leon Tijhuis uit Vinkeveen gelukkig kunnen maken door een sponsorbijdrage aan zijn Trigger. Dit is een gemotoriseerde driewieler. Leon raakte door een ziekte op 8-jarige leeftijd gedeeltelijk verlamd. Toen hij 15 jaar oud was, spaarde hij hard voor een scooter. Dit bleek echter niet haalbaar: omdat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: