001 -Family

Franse auto op doseersluis in Abcoude


Geplaatst op: 13 mei 2007

Abcoude - Vrijdagmiddag omstreeks 17:00 uur heeft er voor de 49e keer een ongeval plaats gevonden bij de doseersluis in Abcoude.

De gemeente was de laatste weken opgelucht, omdat er geen aanrijdingen meer waren geweest. Men had namelijk extra maatregelen getroffen en een veiligheid ingebouwd.

Veiligheidsmaatregelen ?
Hoe dit dan toch heeft kunnen gebeuren blijft een raadsel, wel is duidelijk hoe het gebeurt is. Een motorrijder haalde een wachtende auto in en ging bij groen licht er als een speer vandoor. Hierdoor kwam de doseersluis weer omhoog toen de auto eroverheen reed.

Dit had niet mogen gebeuren normaal gesproken, maar helaas, de Fransman heeft veel schade.

Er gebeuren wel meer onverklaarbare dingen met de roadblocks, vandaar dat er nu door drie personen een rechtzaak tegen de gemeente wordt aangespannen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ROSA FM

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Franse auto op doseersluis in Abcoude

Abcoude - Vrijdagmiddag omstreeks 17:00 uur heeft er voor de 49e keer een ongeval plaats gevonden bij de doseersluis in Abcoude.De gemeente was de laatste weken opgelucht, omdat er geen aanrijdingen meer waren geweest. Men had namelijk extra maatregelen getroffen en een veiligheid ingebouwd.Veiligheidsmaatregelen ?Hoe dit dan toch heeft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: