001 -Family

Ambulant jongerenwerker / Sportbuurtwerk


Geplaatst op: 9 mei 2007
Stichting leefbaarheid de Ronde Venen is verrijkt met een nieuwe ambulant jongerenwerker. Wouter van Roijen, 26 jaar en afkomstig uit Mijdrecht, versterkt het team van stichting leefbaarheid de Ronde Venen.

Tijdens de zomermaanden zal het Ambulant werk van St-Leefbaarheid weer sportbuurtwerk aanbieden in de hele gemeente de Ronde Venen. Vooral tijdens de zomervakantie zal de sportbus van de stichting leefbaarheid veel te zien zijn op verschillende veldjes en pleintjes in de Ronde Venen. De sportbuurtbus wordt gereden door de ambulant jongerenwerker die tevens verantwoordelijk is voor activiteiten. Samen met collega Shamilah Tromp vormen ze een sterk team dat gerant staat voor uiteenlopende sport en spel activiteiten.

Het programma is nog niet vastgesteld en de locaties zijn nog niet bekend. Hiervoor wilde we u vragen voor suggesties. Dus heeft u een goed voorstel over wanneer de sportbus waar moet zijn, laat het dan weten.

De ambulant jongerenwerker is tevens een aanspreekpunt voor jongeren die iets willen ondernemen maar nog niet precies weten hoe. Hij kan de jongeren helpen bij het organiseren door de jongeren de juiste handvatten aan rijken om zo verder te komen met wat ze willen bereiken.

Tevens zoekt het jongerenwerk de jongeren op die op straat staan. Dit gebeurt na aanleiding van klachten vanuit de buurt de gemeente, of vanuit het jongerenwerk zelf. Er wordt dan samen met de jongeren gekeken en gepraat over hun wensen en manieren waarop die wensen gerealiseerd zouden kunnen worden.

Het ambulant jongerenwerk is bereikbaar op het telefoonnummer van stichting leefbaarheid de ronde venen: 0297-230280 of mail direct naar de jongerenwerker op het adres, w.van.roijen@st-leefbaarheid.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ambulant jongerenwerker / Sportbuurtwerk

Stichting leefbaarheid de Ronde Venen is verrijkt met een nieuwe ambulant jongerenwerker. Wouter van Roijen, 26 jaar en afkomstig uit Mijdrecht, versterkt het team van stichting leefbaarheid de Ronde Venen. Tijdens de zomermaanden zal het Ambulant werk van St-Leefbaarheid weer sportbuurtwerk aanbieden in de hele gemeente de Ronde Venen. Vooral … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: