001 -Family

Geslaagde bijeenkomst klankbordgroepen UVVP


Geplaatst op: 9 mei 2007
Op 8 mei was de eerste bijeenkomst van de klankbordgroepen in het kader van het Uithoorns Verkeer- en Vervoerplan (UVVP).

Nadat wethouder Jan van Velzen de avond had ingeleid, volgde een korte presentatie van procesmanager Mirjam de Paus en een inhoudelijke toelichting van Jan-Anne Waagmeester van bureau Goudappel Coffeng.

Toen gingen de ongeveer vijftig klankbordgroepleden in drie groepen aan de slag met het inventariseren van ideeën en verkeersknelpunten in Uithoorn en De Kwakel. De resultaten van deze bijeenkomst worden vermeld op E-spraak (zie hieronder).

Inspraak
Via formulieren in de hal van het gemeentehuis en in de bibliotheek en dorpshuis De Quakel kan iedereen inbreng leveren voor de totstandkoming van het UVVP.

Dat kan ook via internet: www.e-spraak.nl/uithoorn. Op die digitale plattegrond kunt u door het plaatsen van een punaise aangeven wat op die locatie speelt. Ook kunt u uw mening geven via het forum op die website.

Alle bijdragen die wij voor eind juni 2007 ontvangen, dragen bij aan de totstandkoming van het UVVP. Het UVVP zal eind 2007 gereed zijn. Via een (nog nader te bepalen) inspraaktraject heeft u de mogelijkheid hierop te reageren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde bijeenkomst klankbordgroepen UVVP

Op 8 mei was de eerste bijeenkomst van de klankbordgroepen in het kader van het Uithoorns Verkeer- en Vervoerplan (UVVP). Nadat wethouder Jan van Velzen de avond had ingeleid, volgde een korte presentatie van procesmanager Mirjam de Paus en een inhoudelijke toelichting van Jan-Anne Waagmeester van bureau Goudappel Coffeng. Toen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: