001 -Family

Energiebesparing houdt huis in noordwest Utrecht


Geplaatst op: 9 mei 2007
Meld u nu aan en bespaar tientallen euro’s per jaar! Gratis* energiespaarbox t.w.v. € 60,- & persoonlijk energieadvies.

Uw energierekening stijgt en het klimaat verandert. Daar is iets aan te doen. En het levert u geld op.

Wat krijgt u?
 • Een energiespaarbox ter waarde van € 60,-. In de box zitten energiebesparende producten zoals bijvoorbeeld spaarlampen.
 • Hulp bij het aanbrengen van de energiebesparende producten.
 • Een persoonlijk advies met eenvoudige tips voor energiebesparing.
 • Een lagere energierekening – u bespaart tot € 150,- per jaar!

  Hoe werkt het?
  Meld u aan via www.thuisenergiebesparen.nl of vul de antwoordcoupon in (onderaan deze pagina) en stuur hem op. De servicebalie ‘Thuis Energie Besparen’ neemt contact met u op om een afspraak te maken. Op het afgesproken tijdstip komt een adviseur langs, die u zonodig helpt met het aanbrengen van de energiebesparende producten uit de energiebox. Bovendien bespreekt hij met u hoe u het energieverbruik in uw woning met simpele maatregelen kunt verminderen. Enkele weken na het bezoek krijgt u een brief waarin staat hoeveel u ongeveer kunt besparen.

  Voor wie?
  *Iedereen die woont in de deelnemende gemeenten kan meedoen. Huishoudens met een gezamenlijk netto jaarinkomen tot € 14.000,- ontvangen de box en het advies gratis. Overige huishoudens betalen een eigen bijdrage door tegelijk met hun aanmelding € 69,- over te maken op girorekening 4333180 t.n.v. Stichting Collusie te Amsterdam, onder vermelding van ‘Energieadvies NWU’.

  De actie loopt van april 2007 tot ongeveer september 2008.

  Vragen? Kijk op www.thuisenergiebesparen.nl voor meer informatie over de actie in uw gemeente of bel met de Servicebalie ‘Thuis Energie Besparen’, telefoon 030 - 280 29 13. De servicebalie is bereikbaar van maandag tot donderdag van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur.

  Het project ‘Energiebesparing houdt huis in noordwest Utrecht’ wordt mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Ministerie van VROM en de Provincie Utrecht.

  Te downloaden: Antwoordcoupon gem.pag week 19.pdf (49.77 KB)
 • Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

  Bron: Gemeente De Ronde Venen

  Dit bericht delen via:
  Opties:

  Inschrijven nieuwsbrief


  Alle velden zijn verplicht

  Je gegevens:

  Energiebesparing houdt huis in noordwest Utrecht

  Meld u nu aan en bespaar tientallen euro’s per jaar! Gratis* energiespaarbox t.w.v. € 60,- & persoonlijk energieadvies. Uw energierekening stijgt en het klimaat verandert. Daar is iets aan te doen. En het levert u geld op. Wat krijgt u? Een energiespaarbox ter waarde van € 60,-. In de box … Lees meer »


  Alle velden zijn verplicht

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

  Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

  Je gegevens:
  Gegevens van de ontvanger: