001 -Family

Kies voor Hart en Sport zeer geslaagd


Geplaatst op: 8 mei 2007
Op 7 mei heeft Wethouder Ingrid Lambregts het project ‘Kies voor Hart en Sport’ officieel afgesloten bij korfbalvereniging Atlantis in Mijdrecht.

In het bijzijn van vele ouders en sportieve kinderen noemde de wethouder het succes van het project "Kies voor Hart en Sport". In totaal hebben 650 kinderen zich voor een cursus ingeschreven. "Dat betekent dat 1 op de 3 kinderen in de doelgroep zich heeft aangemeld. Een enorm succes! Zonder de inzet en betrokkenheid van de verenigingen had het project echter niet zo'n succes kunnen worden", aldus de wethouder. Dit jaar hebben weer meer kinderen meegedaan dan vorig jaar. Aansluitend speelden de enthousiaste kinderen, tussen de buien door, een oefenwedstrijd tegen de jeugd van KV Atlantis.

Afronden
Het project valt onder het sportbeleid van de gemeente De Ronde Venen en wordt uitgevoerd door Erik Leus, sportconsulent van Sport in De Ronde Venen. Een aantal cursussen zijn al afgesloten en in de komende periode worden ook de overige cursussen afgerond.

Sportkennismaking
Het project ‘Kies voor Hart en Sport’ gaat elk voorjaar van start in De Ronde Venen. ‘Kies voor Hart en Sport’ bestaat uit sportkennismakingslessen tijdens en na schooltijd. Kinderen van groep 5 tot en met 8 kunnen zo in een vertrouwde omgeving snuffelen aan verschillende sporten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kies voor Hart en Sport zeer geslaagd

Op 7 mei heeft Wethouder Ingrid Lambregts het project ‘Kies voor Hart en Sport’ officieel afgesloten bij korfbalvereniging Atlantis in Mijdrecht. In het bijzijn van vele ouders en sportieve kinderen noemde de wethouder het succes van het project "Kies voor Hart en Sport". In totaal hebben 650 kinderen zich voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: