001 -Family

Mogelijke verplaatsing Pothuizen


Geplaatst op: 8 mei 2007
De Ronde Venen - Als de gemeenteraad instemt, kan recyclingbedrijf Pothuizen het bedrijventerrein Mijdrecht betrekken. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om het pas verworven terrein van gemeente De Ronde Venen te verkopen aan de firma Pothuizen.

Op de huidige locatie in Amstelhoek, heeft Pothuizen al langere tijd problemen met het naleven van de provinciale milieuvergunning. Voor de firma Pothuizen wordt het steeds moeilijker om aan de wet-telijke geluidsnormen te voldoen. Zowel Pothuizen als de provincie Utrecht hebben daarom de gemeente verzocht mee te denken over een oplossing voor dit huisvestingsprobleem.

Het bedrijventerrein aan de Groot Mijdrechtstraat biedt een goed alternatief voor alle betrokken partijen. Verkoop van het terrein biedt Pothuizen de mogelijkheid te blijven voortbestaan in de gemeente. Sinds de oprichting in 1953 is Pothuizen al gevestigd aan de Ringdijk in Amstelhoek. Ook voor de gemeente is de verkoop van het MIBO complex aan Grootmijdrechtstraat 17-27 een goede zaak. De werkgelegenheid blijft behouden in de gemeente.

De gemeenteraad beslist in de raadsvergadering in mei over het voorstel voor verplaatsing.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mogelijke verplaatsing Pothuizen

De Ronde Venen - Als de gemeenteraad instemt, kan recyclingbedrijf Pothuizen het bedrijventerrein Mijdrecht betrekken. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om het pas verworven terrein van gemeente De Ronde Venen te verkopen aan de firma Pothuizen. Op de huidige locatie in Amstelhoek, heeft Pothuizen al langere tijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: