001 - Bader

Van Kouwen levert 230 Opels aan KAV Autoverhuur


Geplaatst op: 8 mei 2007
Amsterdam, 8 mei 2007. De Amsterdamse Autoverhuurder KAV heeft een mega-order geplaatst bij Van Kouwen, voor de levering van 230 Opels. De levering omvat een mix van Opels: Corsa, Astra, Zafira en Vectra. KAV Autoverhuur bestaat 37 jaar en werd opgericht door de huidige directie: de broers Hemmie en Ed Kerklingh. Het bedrijf heeft inmiddels 26 vestigingen en een wagenpark van zo’n 3.000 auto’s, waarvan een flink deel bedrijfswagens. Een recente en snelgroeiende activiteit van KAV is ConnectCar, waarbij de klant een voordelig abonnement afsluit en 24 uur per dag z’n auto kan ophalen bij een van de vele vaste parkeerplaatsen.

De Van Kouwen Groep is GM dealer voor de regio Amsterdam-Aalsmeer-Amstelveen-Mijdrecht. Vanuit hun Business Center te Amstelveen bedienen zij een groeiend aantal zakelijke afnemers.

Hemmie Kerklingh, directeur van KAV: “Opel is een betrouwbare auto gebleken in de loop der jaren, dus voor ons een logische keuze. Uiteraard stellen we ook eisen aan het serviceapparaat van de leverende dealer. Omdat van Kouwen z’n zaakjes goed voor elkaar heeft was ook die keuze niet zo moeilijk.” Theo van Kouwen, directeur van Kouwen bedrijven: “Ons business Center is al een aantal jaar actief, en het werven van zakelijke afnemers begint met contacten leggen, oftewel ‘zaaien’. Dat we steeds vaker ook kunnen ‘oogsten’, zoals deze megadeal met KAV is een erkenning voor de inzet van ons team.”

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Kouwen levert 230 Opels aan KAV Autoverhuur

Amsterdam, 8 mei 2007. De Amsterdamse Autoverhuurder KAV heeft een mega-order geplaatst bij Van Kouwen, voor de levering van 230 Opels. De levering omvat een mix van Opels: Corsa, Astra, Zafira en Vectra. KAV Autoverhuur bestaat 37 jaar en werd opgericht door de huidige directie: de broers Hemmie en Ed … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: